Informatie voor Werkgevers

Nieuws is belangrijk, zolang het nieuwtjes zijn wat met jou te maken heeft. Er gebeurd veel in de arbeidsmarkt, nieuwe regels en nieuwe wetten worden dagelijks aangenomen of verworpen. Nieuwe cao's worden AVV (Algemeen Verbinded Voorschrift) verklaard, andere zijn nog in de maak. Ook bieden wij handvatten om te boeien en binden.

Via deze weg proberen wij alles in kaart te brengen voor jou, onze klant. 

ZZP Diensten

Alle artikelen op een rijtje, van nieuw(s) naar oud

 

Vertrouwenspersoon

Wist je dat jij als werkgever verplicht bent om je werknemers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting?

Gecertificeerde Arbodienst

Afdeling Verzuim van GJ, Dé HR-Partner is gecertificeerde arbodienst conform ISO-9001/Certificatieschema Arbodiensten.

DOORZAAM

Een leven lang leren en ontwikkelen in onze snel veranderende maatschappij blijkt steeds belangrijker. Door onze samenwerking met DOORZAAM bieden wij onze uitzendkrachten graag die mogelijkheid tot ontwikkeling.

Wat biedt GJ dé HR-partner de flexkrachten die bij u werkzaam zijn

GJ dé HR-Partner vindt Duurzame inzetbaarheid erg belangrijk. Hierbij een powerpoint presentatie wat dit voor toegevoegde waarde heeft.

Factsheet Wetswijziging 1 augustus

Op 1 augustus 2022 treedt de “Wet Transparante en Voorspelbare arbeidsvoorwaarden” in werking. Wij hebben een Factsheet gemaakt en die kun je hier downloaden.

Aanpassing betaald ouderschapsverlof voor werknemers

Uw werknemer heeft als ouder recht op onbetaald ouderschapsverlof tot het kind 8 jaar is.

Wet Transparante en Voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Op 1 augustus 2022 verandert wederom één en ander in het arbeidsrecht. Op die datum treedt de “Wet Transparante en Voorspelbare arbeidsvoorwaarden” in werking.

STAP-Budget per 1 maart 2022

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 10.00 uur een STAP-budget van maximaal € 1.000 aanvragen. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie.

Nieuwe Uitzend-cao

De NBBU heeft donderdag een akkoord bereikt met de vakbonden FNV, CNV en De Unie over een nieuwe Cao voor uitzendkrachten. De nieuwe cao betekent meer werkzekerheid en een betere pensioenopbouw voor uitzendkrachten. Op 1 januari 2022 treedt de cao in werking.