Salarisadministratie uitbesteden

Volledig geautomatiseerd

vanaf € 2,95 per salarisstrook

Offerte salarisadministratie uitbesteden aanvragen

Salarisadministratie uitbesteden

GJ dé HR partner begrijpt als geen ander hoe belangrijk het voor werkgevers is om hun salarisadministratie op orde te hebben. We zijn niet alleen specialist in werving en selectie, maar ook in zaken als salarisadministratie, verzuimbeheer en HR-advies. Een correcte salarisadministratie zorgt ervoor dat jij je zaken tot in de puntje op orde hebt én dat je werknemers tevreden zijn over dit voor hen zo belangrijke aspect. Op deze pagina vertellen we je er graag meer over.

Wat is salarisadministratie?

Salarisadministratie is kort gezegd het geheel van processen die worden toegepast om het salaris te berekenen en uit te betalen aan werknemers. Daarbij hoort ook het inhouden van het correcte bedrag aan loonheffingen en het rekening houden met alle geldende regels op dit gebied. Tot de salarisadministratie behoren onder andere de volgende taken:

 • Het berekenen van het nettobedrag.
 • Het bepalen van het bedrag dat in de vorm van loonheffingen aan de Belastingdienst moet worden afgedragen.
 • Het op tijd uitbetalen van het juiste eindbedrag.

De voordelen van salarisadministratie uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie heeft voor jou als ondernemer verschillende voordelen. Je houdt in de eerste plaats, zoals we hierboven al noemden, tijd over voor je kernactiviteiten. Bovendien laat je de salarisadministratie over aan een partij die op de hoogte is van de huidige wet- en regelgeving en cao’s. Het risico op fouten en dus boetes dring je zo aanzienlijk terug.

Is jouw salarisadministratie goed geregeld?

Als ondernemer wil je je kunnen richten op waar je goed in bent en niet worden gehinderd door tijdrovende taken zoals het voeren van een salarisadministratie. Een solide en veilige salarisadministratie is echter wel essentieel voor de groei van jouw organisatie en om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Als jouw bedrijf in een snelle groeifase terechtkomt, wil je logischerwijs je salarisadministratie uitbesteden

Door jouw salarisadministratie uit te besteden, voorkom je problemen zoals het te laat of onjuist insturen van loonbelasting, verkeerd geregistreerde pensioenfondsen, verkeerd geïnterpreteerde CAO's en het onjuist toepassen van wet- en regelgeving.

Zo bieden wij ondersteuning

Wij ondersteunen slimme ondernemers zoals jij door je te verbinden met HR-adviseurs die op de hoogte zijn van de nieuwste wet- en regelgeving en CAO's binnen jouw branche. Deze professionals voeren jouw salarisadministratie veilig en efficiënt uit tegen scherpe tarieven, terwijl wij de volledige zorg uit handen nemen. Hierdoor houd jij meer tijd over om te focussen op jouw kernactiviteiten.

Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken, bieden wij diverse salarispakketten die je op ieder moment kunt uitbreiden op basis van jouw wensen en bedrijfsvoering.

Voor meer informatie en veelgestelde vragen over het uitbesteden van de salarisadministratie, klik op de onderstaande button.

 FAQ

Bereikbaar via 0174-281981 - In het menu kies 1 en daarna 6

Uitbesteden

Prijs op aanvraag

 1. Multifunctionele salarisadministratietool
 2. GJ verzorgt jouw salarisadmin. van A t/m Z
 3. HR functionaliteiten binnen het systeem
 4. Altijd en overal toegang tot HR- en Salarisgegevens
Teamwork

€ 4,95 per loonstrook*

 1. Multifunctionele salarisadministratietool
 2. Back-up tegen een tarief van € 75,00/uur
 3. HR functionaliteiten binnen het systeem
 4. Altijd en overal toegang tot HR- en Salarisgegevens
Do-it-yourself

€ 2,95 per loonstrook*

 1. Multifunctionele salarisadministratietool
 2. Je hebt de regie en voert zelf uit.
 3. Wij stellen het systeem voor je in!
 4. HR functionaliteiten binnen het systeem
 5. Altijd en overal toegang tot HR- en Salarisgegevens

* Om zonder fouten te starten dient GJ Salaris de administratie (per rechtsvorm) in te richten en na te lopen, dit doen wij voor € 185,- per administratie (eenmalig). Daarnaast kan er gekozen worden bij het pakket Teamwork en Uitbesteden om de opvoer van medewerkers uit handen te nemen. Onderstaand worden de prijzen vermeld in het schema. Voor alle extra/optionele diensten willen wij je verwijzen naar de offerte.

Salarispakketten

Uitbesteden

Uitbesteden van salarisadministratie is bijvoorbeeld zinvol wanneer je een kleine onderneming hebt of geen salarisadministrateurs in dienst wilt hebben. Ook kan het zijn dat je wél medewerkers in dienst wilt hebben,  maar je tijd en energie liever wilt richten op andere zaken dan salarisadministratie. Bijvoorbeeld de groei en commerciële activiteiten van je business. Onze HR adviseurs vertellen je graag of uitbesteden de juiste optie is. 

Voordelen uitbesteden:

 • Kennis en expertise
 • Multifunctionele salarisadministratietool
 • Salarisadministratie wordt uit handen genomen
 • 24/7 inzicht voor medewerkers, managers en directeuren

Begin direct

Teamwork

Meer regie willen hebben op de salarismutaties maar niet zeker van je zaak of alles op de juiste manier wordt gedaan? Dan is Teamwork de juiste keuze. Urenmutaties, Loonsverhogingen en Personeelsveranderingen (denk aan NAW gegevens, bankrekeningnummers of medewerkers in dienst of uit dienst melden) worden door jouzelf ingevoerd. Je geeft ons een seintje binnen het systeem en wij kijken alle loonstroken na op correcties/foutieve invoer. Heb je een periode geen tijd om alles in te voeren? Dan nemen wij het van je over en rekenen we ons support tarief. Dat is pas teamwork.

 • € 4,95 per loonstrook
 • Multifunctionele salarisadministratietool
 • 24/7 inzicht voor medewerkers, managers en directeuren
 • Uren kunnen makkelijk ingevoerd worden door formulieren
 • Ondersteuning tegen een voordelig tarief

Begin direct

Do-it-yourself

Misschien wil je zelf zoveel mogelijk controle houden, maar zoek je wel de juiste salarisadministratietool? Maar dan zonder back-up? Dan is Do-it-yourself de juiste keuze. Met dit salarispakket val je niet in het diepe, want wij geven bij de opstart uitgebreid advies en ondersteuning. 

 • € 2,95 per loonstrook
 • Multifunctionele salarisadministratietool
 • Alles op juiste wijze ingesteld
 • Je hebt zelf de regie

Begin direct

Vraag onze HR adviseurs welk salarispakket bij jouw organisatie past. We vinden niets interessanter dan de groei van jouw business. Wil je je salarisadministratie uitbesteden? Neem dan contact met ons op!

Verschillende opties voor salarisadministratie

Elk pakket dat wij aanbieden is uniek. Behalve een standaard salarisadministratie bieden wij ook optionele diensten aan. Zo kunnen we flexibel inspelen op de wensen en het budget van iedere klant. Onze drie salarispakketten zijn: Uitbesteden, Teamwork en Do-it-yourself. De eerstgenoemde is, zoals de naam je wellicht al doet vermoeden, het meest uitgebreide pakket.

Waarom GJ als partner voor jouw salarisadministratie

GJ dé HR partner heeft jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende diensten voor werkgevers: HR, verzuimdiensten, salarisadministratie en werving en selectie zijn daarvan de belangrijkste voorbeelden.

Maak optimaal gebruik van alle functionaliteiten door het salarisadministratieportaal uit te breiden met ons HR- en arbodienstpakket. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers. Samen op weg om jouw HR-beleid naar een hoger niveau te tillen! 

Kostenindicatie op maat

Pakket

Aanmaken administratie  
Opvoeren medewerkers
Korting   - €
Totaal eenmalig  
 
Totaal per loonrun

De meest gestelde vragen:

Met welk pakket werken jullie?

Het pakket waarmee wij onze diensten uitvoeren is NMBRS®. In het verleden hebben wij veel pakketten gebruikt en weggedaan omdat zij allemaal net niet deden wat wij voor ogen hadden. In de tegenwoordige tijd is een partner belangrijker dan ooit. Om een goede salarisadministratie te draaien dien je in het hart van de onderneming te zitten. 

Door de werking van NMBRS ervaren wij (en misschien uzelf als nieuwe klant) een zee aan mogelijkheden. 

https://www.nmbrs.nl/ 

Wat zit er in welk salarispakket?

Elk pakket is anders, ook met de dienstverlening die daarbij hoort. Hieronder is uitgelicht welke gegevens wij verwerken of welke je zelf kunt doen. Naast de standaard 'salarisadministratie' hebben wij ook diensten die optioneel zijn.

Zo simpel mogelijk in een tabel uitgelegd: 

Omschrijving Uitbesteden Teamwork Do-it-yourself
Salarismutaties X    
Salariswijzigingen X    
Losse Mutaties (adreswijzigingen e.d.) X    
Loonrun controleren X X  
Loonaangifte aanmaken en verzenden X X  
Pensioenoverzicht aanmaken en verzenden X X  
Loonstroken versturen X X  
Loonjournaalposten aanmaken X X  
Grootboekrekeningschema aanmaken Optioneel á € 75,00 per uur
Werkkostenregeling inzichtelijk maken X X  
Maken van arbeidsovereenkomsten Optioneel á € 75,00 per uur
Maken van werkgeversverklaringen e.d. Optioneel á € 75,00 per uur
Verwerken van loonbeslagen e.d. Optioneel á € 75,00 per uur
CAO-Advies Optioneel á € 75,00 per uur
Salarisadvies Optioneel á € 75,00 per uur
Juridisch Advies Optioneel á € 95,00 per uur
HR-Workflows bedenken en aanmaken Optioneel á € 95,00 per uur
Verzuimbeheer van uw medewerkers Prijzen zijn verschillend per pakket
Werving & Selectie voor nieuwe medewerkers Prijzen zijn verschillend per pakket
Uitzenden van tijdelijke medewerkers Prijzen op aanvraagWat zijn de HR mogelijkheden?

HR-dashboard & -rapportages

een breed aanbod van verschillende HR-rapportages & - dashboards. Genereer met een druk op de knop overzichten over absentie-uren, verzuimpercentages, fte's en afdelingen.

Verlof- & verzuimregistratie

toegang tot de verlof- en verzuimmodule zodat zelf eenvoudig verlof aanvragen afgehandeld kunnen worden en het verzuim kan worden bijgehouden.

HR Workflows

Elk bedrijf heeft zijn HR-processen net ietsje anders ingericht. Door gebruik te maken van onze flexibele HR-workflows kun je deze processen eenvoudig verwerken, taken toewijzen aan desbetreffende gebruikers en volg je de resultaten op de voet.

Contract genereren

Met de Word add-on creëer je met één druk op de knop documenten. Het aanmaken van een contract of loonbelastingverklaring is nog nooit zo eenvoudig geweest, door standaard velden te laten invullen is het alleen nog een druk op de knop.

HR Signalen

Er worden automatisch meldingen naar iedereen in de keten verstuurd, van CEO tot HR en uiteindelijk ook de mensen op de werkvloer. Zo vergeet niemand ooit meer een contractverlenging, mijlpaal of HR-taak. Cao-signalen zijn hierin ook een mogelijkheid.

Digitaal Dossier

Een compleet overzicht van alle werknemers. Alle cases, documenten en beoordelingen in één oogopslag bij elkaar. Door het simpele dashboard is het een fluitje van een cent.

MSS en ESS

Zowel managers als medewerkers kunnen inloggen. Medewerkers kunnen loonstroken 24/7 inzien, het contract of eigen gegevens wijzigen bij verhuizing of bankrekeningnummer wijziging. Uiteraard dient de manager dit te accorderen.  

Standaard Integraties

Het pakket is momenteel al geïntegreerd met meer dan 100 andere applicaties. Van boekhouding software tot tijdregistratie- en planning software en van 360 graden feedback tools tot pensioen leveranciers.

Waarom de drie salarispakketten? Mag ik hiervan afwijken?

Al hadden we honderd pakketten gehad dan had iedereen waarschijnlijk gelijk weg geklikt. Logisch wij zouden hetzelfde doen. In de basis bestaan er drie soorten vormen:

 1. Je wilt je niet bezig houden met salarisadministratie (uitbesteden)
 2. Je wilt zelf wel wat controle maar zoekt wel een professional die alles controleert (teamwork)
 3. Je wilt een pakket wat goed werkt. Je hebt zelf mensen in dienst die dit makkelijk kunnen. Back-up wanneer nodig is toch wel fijn. (Do-it-yourself)

Afwijken omdat je heel erg veel wensen hebt of misschien een aantal? Natuurlijk kan dat. Ieder bedrijf is anders in onze ogen en ieder bedrijf wilt het op zijn eigen manier doen. Wij bespreken de wensen en richten (daar zo dichtbij in de buurt van) in. 

Compleet en geautomatiseerd, wat bedoelen jullie daarmee?

Compleet en geautomatiseerd, een slogan die wij gebruiken met een achterliggende gedachte. Binnen GJ Salaris hebben wij de tools om te automatiseren. Zowel op systeem niveau binnen ons pakket NMBRS® maar ook in ideeën voor jouw eigen HR-omgeving. 

Wij automatiseren bijvoorbeeld in:

 1. On-boarding van nieuwe medewerkers
 2. Sollicitatieprocedures
 3. Uitdiensttreding van medewerkers
 4. Dossiervorming
 5. Urenregistratie of Looncomponentregistratie
 6. Verlofregistratie en verzuimregistratie

Voor meer mogelijkheden kun je altijd contact opnemen!

Is er een koppeling mogelijk met mijn boekhoudprogramma?

In de tegenwoordige technologische wereld is er vrijwel altijd een koppeling te maken om menselijke handelingen weg te halen. Via de appstore van NMBRS kun je zien of er een koppeling gemaakt kan worden tussen ons en jouw programma's. 

Niet alleen boekhoudprogramma's maar tal van HR-gerelateerde software kan gekoppeld worden. Staat jouw programma er niet bij? Vraag dan via jouw eigen leverancier of er een koppeling bestaat. Het kan namelijk zo zijn dat het maar één weg op werkt en dan zet NMBRS deze er niet bij.