ZZP-netwerk vergroten?

Sluit je aan bij GJ, Dé HR-Partner en start met nieuwe HR-projecten.
Op naar een succesvolle samenwerking en jouw professionele groei!

Begin vandaag nog

ZZP-opdrachten beschikbaar

Bij GJ, Dé HR-Partner zetten we ons in voor een strategisch netwerk van zelfstandige professionals. Het biedt ZZP'ers de mogelijkheid om moeiteloos toegang te krijgen tot een uitgebreid netwerk van bedrijven en HR-projecten, waardoor je snel en gemakkelijk aan de slag kunt gaan.

  1. Vul onderstaand formulier in;
  2. Uiteraard leuk dat je je aanmeldt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  3. Telefonisch interview, video-call of een gesprek op locatie door één van onze collega's.
  4. Wij hebben een beeld en gaan de juiste match vinden.
  5. Jij kiest zelf de projecten uit waar je graag mee aan de slag gaat.
  6. Een evaluatiemoment zodat we samen waardevolle relaties kunnen opbouwen met de opdrachtgevers.

Ben je klaar om jouw carrière naar een nieuw niveau te tillen? Sluit je aan bij ons ZZP-netwerk en ontdek een wereld van mogelijkheden en groei.

Voordelen ZZP-pool

Breed en structureel aanbod: Als lid van ons netwerk krijg je toegang tot diverse opdrachten. Wij hebben uitdagingen die aansluiten bij jouw vaardigheden in het HR-vakgebied.

Flexibiliteit: Geniet van de vrijheid om te werken aan projecten die bij jou passen, op momenten die voor jou gunstig zijn. Onze ZZP-poule biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om de controle te houden over jouw werk- en privé balans. Wij zetten ons in voor jouw werkgeluk.

Professionele groei: Bij GJ, Dé HR-Partner geloven we in het stimuleren van professionele groei. Sluit je aan bij ons ZZP-netwerk en krijg de kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe technologieën te ontdekken en te werken aan boeiende projecten die jouw expertise uitdagen.

Betrouwbare partnerschappen: Wij streven naar het opbouwen van duurzame en betrouwbare partnerschappen met onze ZZP-leden. Jouw succes is ons succes, en we streven ernaar om een ondersteunende omgeving te creëren waarin jouw talenten tot bloei kunnen komen.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op:

  1. Voor- en achternaam;
  2. Woonplaats;
  3. Telefoonnummer en e-mailadres;
  4. CV en korte introductie over wie jij bent.

De bedrijfsvoering van GJ Dé HR-Partner is erop gericht om werkzoekende een eerlijke kans op werk te geven, ongeacht diens leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politiek- of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit.

Uw upload kan alleen een jpg, txt, pdf of docs bestand zijn van maximaal 5MB.