Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Klaar voor strategisch HR-Advies? Benieuwd welke oplossingen jouw onderneming naar een nieuw level tillen? Vul onderstaand formulier in en onze HR-adviseur neemt vrijblijvend contact met je op.

HR-advies uitbesteden

Ben je op zoek naar een HR-adviseur met specialistische kennis? Eén die jouw organisatie naar ‘the next level’ tilt? Als HR-adviseurs richten wij onze aandacht volledig op het ontwikkelen van efficiënte en strategische oplossingen. Maar ook stimuleren wij een vertrouwensband op de werkvloer. Zo zorgen wij met onze klanten voor innovatie binnen de markt én voor betere resultaten binnen jouw organisatie. Klaar voor het uitbesteden van HR-advies? Wij geven altijd strategisch advies op maat.

Al jouw HR-zaken in één overzichtelijk systeem? Kies dan voor het HR-totaalpakket. Of ga voor flexibiliteit met de HR-Credit Card. Wij denken graag met jou mee voor de beste oplossing.

Bereikbaar via 0174-281981 - In het menu kies 1 en daarna 5

Onafhankelijk HR-advies

Bij GJ Dé HR-Partner geloven we in de unieke eigenschappen van elke organisatie. Dit betekent dat elke organisatie maatwerk verdient op het gebied van HR-kwesties. Met deze overtuiging bieden wij onafhankelijk HR-advies dat specifiek is afgestemd op jouw organisatie en personeel. Onze ervaren adviseurs brengen frisse perspectieven en up-to-date inzichten naar de tafel, die specifiek zijn afgestemd op de unieke uitdagingen en kansen die jouw organisatie kent. Op deze manier dragen wij bij aan een omgeving waarin jouw organisatie kan groeien en bloeien.

HR-advies uitbesteden voor alle situaties

Ons team van ervaren HR-adviseurs staat klaar om je te ondersteunen. Of je nu hulp nodig hebt bij de uitwerking van een nieuw HR-beleid, het oplossen van een complex personeelsprobleem, of het bevorderen van de medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder strategisch HR-advies, organisatieontwikkeling, outplacement, re-integratie, talentmanagement, en nog veel meer.

Met GJ Dé HR-Partner, haal je een betrouwbare en ervaren HR-partner in huis. Wat kun je verwachten van een organisatie die zich al ruim 25 jaar onderscheidt op de arbeidsmarkt?

GJ HR-totaalpakket

Digitaal HR-portaal met de optie om naadloos te integreren met zowel het salarisportaal als het verzuimportaal.

Al jouw HR-zaken in één overzichtelijk systeem? Kies dan voor het GJ HR-totaalpakket. Een digitaal HR-portaal dat wordt ingezet voor alle HR gerelateerde zaken en het stroomlijnen van de HR-processen. Met actuele kennis van cao’s, sociale wetgeving, bedrijfsprocedures en arbeidsovereenkomsten bieden wij praktische en effectieve HR-oplossingen. 

HR-taken in één pakket

Krijg al jouw HR-taken snel gedaan zoals personeelsdossiers, HR-workflows, verlofregistratie, verzuimregistratie, declaraties en meer. Wil je optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten vanuit één (digitale) HR-omgeving? Dan kun je ons HR-portaal uitbreiden met ons salarisadministratie- en arbodienstpakket. Samen op weg om jouw HR-beleid naar een hoger niveau te tillen! 

HR-pakketten

Dé GJ HR-Scan

Hét instrument voor een grondige analyse van het huidige HR-beleid

Start vandaag nog met onze HR-scan en creëer een duidelijk beeld wat nodig is voor jouw organisatie. Dit hulpmiddel brengt jouw HR-processen, -procedures en -praktijken in kaart met het doel om jouw bedrijf nog efficiënter in te richten en te voldoen aan de behoeften van jouw medewerkers. Je kunt direct aan de slag met de HR-vraagstukken.

Voor slechts €295,- ex. BTW komen er een breed scala aan onderwerpen aan bod. Denk aan wervingsstrategieën, sollicitatieprocedures, arbeidsvoorwaarden, loopbaanontwikkeling, gezondheid & veiligheid, privacy & gegevensbescherming, Arbobeleid en salarisadministratie. Samen maken we een plan van aanpak om jouw HR-strategie tot een hoger niveau te tillen.

Start direct met de HR-Scan

Dé GJ HR-Credit Card

Dé oplossing voor HR-gerelateerde vraagstukken

Heb je HR-gerelateerde vragen of behoefte om met een HR-specialist te sparren? Ga dan voor Dé GJ HR-Credit Card! Je zit niet vast aan een duur abonnement en hebt zelf in de hand wanneer je contact op neemt. Je kunt de 6 uur beschikbare tijd inzetten voor vragen over o.a. een personeelsdossier, arbobeleid, salarisadministratie, CAO's of duurzame inzetbaarheid. Van te voren reken je €495,- ex BTW af en daarna kun je een jaar lang op elk moment contact opnemen met jouw HR-Specialist. Binnen 1 werkdag heb je al antwoord! 

*Dé GJ HR-Credit Card is een jaar geldig na uitgifte en is niet inwisselbaar voor geld.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Detachering

Heb je voor een specifieke periode versterking binnen je organisatie nodig? Dan ben je wellicht op zoek naar personeel dat snel schakelt en resultaatgericht te werk gaat. Met detachering zet je ervaren professionals in voor een vaste begin- en einddatum en een vast aantal uren per week. De complete administratieve afhandeling blijft buiten je gezichtsveld, want die nemen wij voor onze rekening. Belangrijk om te weten, voor onze flexwerkers is flexwerken een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten binnen jouw organisatie. Binnen dit scenario vervullen wij de rol van de werkgever, en vervullen daarmee ook alle verplichtingen. Van werving en selectiesalarisbetaling, begeleiding van de werknemer tot de jaaropgave. Dat is het voordeel van onze brede HR-dienstverlening. Vraag onze HR-adviseurs wat detachering voor jouw organisatie kan betekenen.

Op maat gemaakt HR-advies

Wij bieden naast strategisch HR-advies binnen de domeinen als outplacement, detachering en re-integratie. Maar ook voor overige HR gerelateerde zaken kun je bij ons terecht. Zo ontwikkelen én professionaliseren onze HR-adviseurs het beleid van jouw organisatie, bijvoorbeeld in de vorm van talentmanagement, trainingen en opleidingen. Maar richten onze HR-adviseurs zich ook op het implementeren van individuele programma’s gericht op deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) om kwalitatieve functioneringsgesprekken en beoordelingen te realiseren. Vraag onze HR-adviseurs gerust wat er nog meer mogelijk is.

Outplacement

Wanneer je mensen in dienst neemt doe je dat met de beste intenties, maar de kans bestaat altijd dat iemand toch niet goed op z’n plek zit. Of misschien is er sprake van onverwacht ontslag. Op dat moment komt een strategisch HR-adviseur goed van pas. Of het nu om één medewerker gaat of honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wil je als werkgever je medewerkers ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Op basis van strategisch HR-advies helpen wij om jouw personeel zo snel mogelijk aan een nieuwe baan te helpen. Onze HR-adviseurs hebben zowel oog voor jouw belangen als voor de wensen van je medewerkers. Wij leggen focus op de vertrouwensband met elkaar, waardoor er sneller een succesvolle oplossing voor beide partijen ontstaat.

Re-integratie

HR advies nodig over een re-integratietraject? Tegenwoordig ben je als werkgever samen met je arbeidsongeschikte medewerker verantwoordelijk voor re-integratie. Binnen je eigen organisatie of bij een andere werkgever. Voor de arbeidsongeschikte medewerker is het vinden van een passende functie bij een andere werkgever niet eenvoudig. De inhoud van het re-integratietraject is voor iedereen anders. Op basis van de behoefte van de medewerker geven wij strategisch HR-advies, waarbij wij uiteindelijk een volledig op maat gemaakt traject ontwikkelen voor jouw organisatie.

Onze unieke werkwijze

Onze kennis en ‘know-how’ over de juiste toepassingen van wet- en regelgeving is altijd actueel. Zo begrijpen onze HR-adviseurs huidige sociale wetgeving, cao’s, bedrijfsprocedures en arbeidsovereenkomsten als geen ander. Hierdoor zijn wij in staat om ieder gesprek tussen werkgever en werknemer nauwkeurig te begeleiden. Wanneer nodig zorgen onze HR-adviseurs er ook voor dat juridische geschillen worden voorkomen. 

Wat houdt HR-advies in?

HR-advies gaat over het helpen van je organisatie bij het beheren en ontwikkelen van je menselijk kapitaal. HR-advies win je in als je organisatie behoefte heeft aan begeleiding in personeelszaken. Met HR-advies heb je toegang tot een vertrouwde partner die jouw organisatie door en door begrijpt. Jouw adviseur heeft de nodige expertise in huis en is in staat is om strategische, innovatieve en resultaatgerichte oplossingen te leveren. 

De taken van jouw HR-adviseur variëren van het adviseren op tactisch, operationeel en strategisch niveau, het uitvoeren en optimaliseren van personeelsbeleid, tot het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Ook ondersteunt jouw HR-adviseur bij de ontwikkeling van beleid op het gebied van talentmanagement en training. Daarnaast krijg je advies bij verzuim- en in- en uitdiensttreding trajecten.

Wanneer kiezen voor HR-advies?

HR-advies win je in wanneer je groei en verbetering zoekt binnen je organisatie of wanneer je te maken krijgt met complexe vraagstukken rondom je personeel. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om het ontwikkelen van efficiënt HR-beleid, het stimuleren van de medewerker tevredenheid, het beheren van veranderingsprocessen of het navigeren door arbeidsrechtelijke uitdagingen. Goed HR-advies is hierin de sleutel tot succes.

Over welke onderwerpen geven jullie HR-advies?

Bij GJ Dé HR-Partner geven we advies over een breed scala aan HR-gerelateerde onderwerpen, waaronder talent management, training en ontwikkeling, personeelsbeleid, werving en selectie, personeelsrelaties, en arbeidsrechtelijke kwesties. Dankzij onze up-to-date kennis van de huidige sociale wetgeving, CAO's, bedrijfsprocedures en arbeidsovereenkomsten, bieden we strategische HR-oplossingen die zowel praktisch als effectief zijn.

Waarom GJ Dé HR-partner kiezen als HR-adviseur?

Bij GJ Dé HR-Partner streven we naar meer dan enkel HR-advies voor onze klanten. We zien onszelf als een integrale partner die samen met jou aan het succes van jouw organisatie werkt. Onze aanpak onderscheidt zich door onze commitment naar jouw organisatie. Onze focus ligt op de ervaring van zowel de klant als de medewerkers. Daarnaast focussen we ons op een resultaatgerichte werkwijze en volledige ontzorging. Onze uitgebreide dienstverlening, gecombineerd met onze innovatieve mindset, maakt ons een veelzijdige en waardevolle partner voor al jouw HR-behoeften. Ontdek hoe onze op maat gemaakte HR-oplossingen jouw organisatie helpen om haar volledige potentieel te bereiken.

Vrijblijvend adviesgesprek 

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden