HR-advies uitbesteden

Ben je op zoek naar een HR-adviseur met specialistische kennis? Eén die jouw organisatie naar ‘the next level’ tilt? Als HR-adviseurs richten wij onze aandacht volledig op het ontwikkelen van efficiënte en strategische oplossingen. Maar ook stimuleren wij een vertrouwensband op de werkvloer. Zo zorgen wij met onze klanten voor innovatie binnen de markt én voor betere resultaten binnen jouw organisatie. Klaar voor het uitbesteden van HR-advies? Wij geven altijd strategisch advies op maat.

HR Advies

Wat doen onze HR-adviseurs?

Wij bieden strategisch HR-advies binnen domeinen als outplacement, detachering en re-integratie. Maar ook voor overige HR gerelateerde zaken kun je bij ons terecht. Zo ontwikkelen én professionaliseren onze HR-adviseurs het beleid van jouw organisatie, bijvoorbeeld in de vorm van talentmanagement, trainingen en opleidingen. Maar richten onze HR-adviseurs zich ook op het implementeren van individuele programma’s gericht op deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) om kwalitatieve functioneringsgesprekken en beoordelingen te realiseren. Vraag onze HR-adviseurs gerust wat er nog meer mogelijk is.

shutterstock 561776362

Outplacement

Wanneer je mensen in dienst neemt doe je dat met de beste intenties, maar de kans bestaat altijd dat iemand toch niet goed op z’n plek zit. Of misschien is er sprake van onverwacht ontslag. Op dat moment komt een strategisch HR-adviseur goed van pas. Of het nu om één medewerker gaat of honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wil je als werkgever je medewerkers ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Op basis van strategisch HR-advies helpen wij om jouw personeel zo snel mogelijk aan een nieuwe baan te helpen. Onze HR-adviseurs hebben zowel oog voor jouw belangen als voor de wensen van je medewerkers. Wij leggen focus op de vertrouwensband met elkaar, waardoor er sneller een succesvolle oplossing voor beide partijen ontstaat.

shutterstock 437021746

Re-integratie

HR advies nodig over een re-integratietraject? Tegenwoordig ben je als werkgever samen met je arbeidsongeschikte medewerker verantwoordelijk voor re-integratie. Binnen je eigen organisatie of bij een andere werkgever. Voor de arbeidsongeschikte medewerker is het vinden van een passende functie bij een andere werkgever niet eenvoudig. De inhoud van het re-integratietraject is voor iedereen anders. Op basis van de behoefte van de medewerker geven wij strategisch HR-advies, waarbij wij uiteindelijk een volledig op maat gemaakt traject ontwikkelen voor jouw organisatie.

Onze unieke werkwijze

Onze kennis en ‘know-how’ over de juiste toepassingen van wet- en regelgeving is altijd actueel. Zo begrijpen onze HR-adviseurs huidige sociale wetgeving, cao’s, bedrijfsprocedures en arbeidsovereenkomsten als geen ander. Hierdoor zijn wij in staat om ieder gesprek tussen werkgever en werknemer nauwkeurig te begeleiden. Wanneer nodig zorgen onze HR-adviseurs er ook voor dat juridische geschillen worden voorkomen.

Detachering

Heb je voor een specifieke periode versterking binnen je organisatie nodig? Dan ben je wellicht op zoek naar personeel dat snel schakelt en resultaatgericht te werk gaat. Met detachering zet je ervaren professionals in voor een vaste begin- en einddatum en een vast aantal uren per week. De complete administratieve afhandeling blijft buiten je gezichtsveld, want die nemen wij voor onze rekening. Belangrijk om te weten, voor onze flexwerkers is flexwerken een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten binnen jouw organisatie. Binnen dit scenario vervullen wij de rol van de werkgever, en vervullen daarmee ook alle verplichtingen. Van werving en selectie,  salarisbetaling, begeleiding van de werknemer tot de jaaropgave. Wij nemen verantwoordelijkheid voor alle zaken. Vraag onze HR-adviseurs wat detachering voor jouw organisatie kan betekenen.

shutterstock 417879073

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Klaar voor strategisch HR-Advies? Benieuwd welke oplossingen jouw onderneming naar een nieuw level tillen? Vul onderstaand formulier in en onze HR-adviseur neemt vrijblijvend contact met je op.

Vrijblijvend adviesgesprek 

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden