Interne Vacatures!?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel, ook intern! 

Werken bij GJ De HR-Partner?

GJ is de allround partner betreffende HR diensten. Van Payroll en Flexwerk tot HR Advies en Salarisadministratie. Daarnaast zijn er intern nog meerdere afdelingen zoals Marketing, Backoffice en de Financiële Administratie. Hieronder vind je de vacatures die openstaan maar je kunt natuurlijk ook open solliciteren! Bel dan even 0174-281981 of verstuur jouw motivatie en CV naar pz@gjpd.nl onder vermelding van de afdeling waar jij op zou willen werken! 

Senior Financieel Medewerker

Wij zijn op zoek naar een Senior Financieel Medewerker die samen met onze financieel directeur zorgdraagt voor alle financiële en business processen van GJ.  

Salaris & HR Adviseur

Ben jij een ervaren Salaris & HR Adviseur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Bij GJ, Dé HR-Partner zijn we op zoek naar een gedreven professional die zich verder wil ontwikkelen en affiniteit heeft met het implementeren van salarisadministraties en alles weet van loonstroken. 

Bedrijfsarts

Ter uitbreiding van ons GJ Verzuim team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Bedrijfsarts. Je kunt bij ons in loondienst treden, maar ook als Zzp’er ben je bij ons van harte welkom. Uren zijn in overleg.