Interne Vacatures!?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel, ook intern! 

Werken bij GJ De HR-Partner?

GJ is de allround partner betreffende HR diensten. Van Payroll en Flexwerk tot HR Advies en Salarisadministratie. Daarnaast zijn er intern nog meerdere afdelingen zoals Marketing, Backoffice en de Financiële Administratie. Hieronder vind je de vacatures die openstaan maar je kunt natuurlijk ook open solliciteren! Bel dan even 0174-281981 of verstuur jouw motivatie en CV naar support@gjpd.nl onder vermelding van de afdeling waar jij op zou willen werken! 

Salarisadministratie

Medewerker salarisadministratie

Word jij blij van cijfers, cao’s en uitzoekklussen? Ben je op zoek naar een veelzijdige functie en sta je aan het begin van je carrière als salarisadministrateur? Kom dan ons team van de salarisadministratie versterken!

Medewerker Salarisadministratie

Administratie 1051141721

Medewerker personeelsadministratie

Wil jij een gevarieerde administratieve baan in een gezellig team? Onze collega’s van de backoffice hebben dringend versterking nodig. Word jij blij van cijfers, cao’s en uitzoekklussen? Dan drinken we graag een kop koffie of thee met jou!

Medewerker Personeelsadministratie

Verzuimbeheer

Verzuimconsulent/Casemanager verzuim

Zie jij het als een uitdaging om werkgevers te adviseren en te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van verzuim en duurzame inzetbaarheid? Dan bieden wij jou graag een enorm leuke baan aan.

Verzuimconsulent / Casemanager Verzuim

Zorg Welzijn 732744538

Bedrijfsarts

Als bedrijfsarts maak jij hét verschil voor mkb’ers in de regio en weet je precies wat zij nodig hebben op het gebied van verzuimpreventie re- integratie advies voor spoedig herstel van werknemers.

 

Bedrijfsarts