Interne Vacatures!?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel, ook intern! 

Werken bij GJ De HR-Partner?

GJ is de allround partner betreffende HR diensten. Van Payroll en Flexwerk tot HR Advies en Salarisadministratie. Daarnaast zijn er intern nog meerdere afdelingen zoals Marketing, Backoffice en de Financiële Administratie. Hieronder vind je de vacatures die openstaan maar je kunt natuurlijk ook open solliciteren! Bel dan even 0174-281981 of verstuur jouw motivatie en CV naar pz@gjpd.nl onder vermelding van de afdeling waar jij op zou willen werken! 

(Junior) Recruiter

En dan bedoelen we niet zomaar een Recruiter. We zoeken er één die, net als wij, gedreven is, hard werkt, humor heeft, betrokken is en iemand die energie krijgt van het maken van de perfecte match. 

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega op een creatieve wijze unieke kandidaten werft en selecteert voor uiteenlopende vacatures. Met of zonder ervaring wij leiden je graag op. 

Iets voor jou? Wij maken graag kennis met je! 

Bedrijfsarts

Ter uitbreiding van ons GJ Verzuim team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Bedrijfsarts. Je kunt bij ons in loondienst treden, maar ook als Zzp’er ben je bij ons van harte welkom. Uren zijn in overleg.