Interne Vacatures!?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel, ook intern! 

Werken bij GJ De HR-Partner?

GJ is de allround partner betreffende HR diensten. Van Payroll en Flexwerk tot HR Advies en Salarisadministratie. Daarnaast zijn er intern nog meerdere afdelingen zoals Marketing, Backoffice en de Financiële Administratie. Hieronder vind je de vacatures die openstaan maar je kunt natuurlijk ook open solliciteren! Bel dan even 0174-281981 of verstuur jouw motivatie en CV naar pz@gjpd.nl onder vermelding van de afdeling waar jij op zou willen werken! 

Administratief HR Medewerker

Ben jij administratief onderlegd en wil je een impact maken bij ons bedrijf met salarisadministratie en personeelsadministratie? Lees dan snel verder!

(Junior) Controller

Als (junior) controller binnen GJ, Dé HR partner heb je een afwisselende baan bij een bedrijf dat actief is in de dynamische HR-branche. Hou jij onze financiële zaken in de gaten? Lees dan verder.. 

Marketing- en Communicatiemedewerker

Een geheel nieuwe afdeling op poten zetten en de touwtjes in handen nemen op het gebied van Marketing en Communicatie? Bij GJ, Dé HR-partner proberen wij uniek en op een ludieke manier on- en offline onze stempel te drukken via marketingkanalen. Ben jij creatief en denk je out-of-the-box?

Recruitment Consultant

En dan bedoelen we niet zomaar een Recruitment Consultant. We zoeken er één die, net als wij, commercieel gedreven is, hard werkt, ambitie en humor heeft, loyaal en betrokken is.

Sales Manager Payroll

Ligt jouw achtergrond in de horeca en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière op het gebied van sales of heb je al de nodige ervaring in een buitendienstfunctie en gaat dit je goed af en breid je jouw netwerk graag verder uit?

Bedrijfsarts

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Bedrijfsarts. Je kunt bij ons in loondienst treden, maar ook als Zzp’er ben je bij ons van harte welkom. Uren zijn in overleg.