Ontwikkelen is belangrijk!

Vergroot jouw kans op werk(geluk) en breed jouw kennis uit.

Gratis schoolvoucher

Op de arbeidsmarkt verandert er continu van alles. Denk bijvoorbeeld aan: globalisering, digitalisering, robotisering en ook recentelijk de coronacrisis. Deze maken dat de arbeidsmarkt snel verandert en dat vraagt om scholing en ontwikkeling. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen! 

Een leven lang leren en ontwikkelen in onze snel veranderende maatschappij blijkt steeds belangrijker. Wil je jouw kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Lees dan verder voor meer informatie en middelen wat je zelf kunt doen aan je ontwikkeling. ↓

Wat kunnen wij betekenen voor jou?

GJ werkt samen met DOORZAAM.

DOORZAAM heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Bij het stimuleren en bevorderen van duurzame inzetbaarheid gaat het om loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën. Wij geloven dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn/haar werk kan doen en kan blijven doen.

DOORZAAM heeft jaarlijks scholingsvouchers beschikbaar. Met deze Scholingsvoucher kan je zelf de regie in handen nemen. Met de voucher kun je één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen kiezen tot een maximum van €500 incl. btw en is gratis.  De voucher is echt voor jou persoonlijk: dus jij bepaalt wat je wilt leren, er moet wel een relatie zijn met je huidige of toekomstige werk.

Meld je nu aan voor de gratis scholingsvoucher

Uitzendkrachten die je voor gingen, gebruikten deze Scholingsvoucher voor bijvoorbeeld: een cursus Digitale vaardigheden, Engels, Nederlands, heftruck of een training Opkomen voor jezelf. De Scholingsvoucher is bedoeld voor het vergroten van jouw duurzame inzetbaarheid. En je kunt hier elk kalenderjaar opnieuw gebruik van maken. 

Lees de ervaringen van uitzendkrachten die je voor gingen hier

Wil jij graag gebruik maken van die scholingsvoucher? 

Start vandaag nog

*Let op er zijn een aantal scholingsvouchers per jaar beschikbaar. Hierbij geldt op=op.

Zij gingen je voor!

Lees hier de ervaringen van uitzendkrachten die gebruik hebben gemaakt van DOORZAAM!

Taal en digitale vaardigheden

Merk je dat je (wat) moeite hebt met taal of digitale vaardigheden? Lees hier wat jij er aan kunt doen!

NL Leert Door: gratis scholing

Via de subsidieregeling NL leert door is het mogelijk kosteloos scholing te gaan volgen. Er zijn in 2021 tussen de 50.000 en 80.000 gratis (online) scholingstrajecten beschikbaar. Lees hier meer!

Wanneer zijn de Scholingvouchers beschikbaar?

  • 5 februari
  • 3 juni
  • 23 september

Wij helpen je graag verder ontwikkelen, neem contact op met onze specialisten voor meer informatie.

* verplichte velden

Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.

Ben je Payrollkracht of heb je een onbepaalde tijd contract kan je hier helaas geen gebruik van maken via Doorzaam, maar je kan wel met ons eventuele andere mogelijkheden bespreken.