Jouw betrouwbare partner in HR

Voor iedere HR uitdaging bestaat een ideale oplossing. Bij iedere werkgever past een ideale kandidaat. Met jarenlange specialistische ervaring binnen HR, draait onze werkwijze om kwalitatieve verbindingen en solide kwaliteit van dienstverlening. Zo leggen wij de focus op duurzame klantrelaties, specialistische expertise en een krachtig netwerk van professionals. Wij gaan flexibel en doelgericht voor je aan de slag, met een flinke dosis enthousiasme. Omdat wij je zorgen uit handen nemen, kan jij je richten op wat écht belangrijk is. De groei van je onderneming. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Strategisch HR advies waar je op kunt vertrouwen. Geen uitdaging is ons te gek.

HR-Advies

Ben je op zoek naar een HR adviseur met specialistische kennis? Wij geven altijd strategisch advies op maat.

> Bekijk dienst

Arbodienst

Heb je behoefte aan een efficiënte afhandeling van verzuimmeldingen? Dan ben je wellicht klaar om je verzuimbeheer uit te besteden.

> Bekijk dienst

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste medewerker binnen je bedrijf? Met veel plezier nemen wij het werving- en selectieproces van je over.

> Bekijk dienst

 

Salaris- administratie

Heb jij je salarisadministratie op orde? Of word je afgeleid door administratieve moeilijkheden? Laat ons het salarisadministratie proces van je overnemen.

> Bekijk dienst

Uitzenden

Is je business klaar voor een flexibele en kwalitatieve workflow? Dan is het een slim idee om te kiezen voor uitzendpersoneel of flexkrachten.

> Bekijk dienst

Payroll

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit, tijdwinst en financieel voordeel? Overweeg dan payroll, en vraag onze HR adviseur of payroll bij jouw organisatie past.

> Bekijk dienst

 

Backoffice & Franchise

Hoe zorg je voor een betrouwbare backoffice? Dat doe je door het uitbesteden van je backoffice, zodat je meer grip houdt op andere processen.

> Bekijk dienst