Werving en selectie uitbesteden

Op zoek naar een vaste medewerker binnen je bedrijf? Wellicht vind je in ons de juiste partner, met veel plezier nemen wij het werving- en selectieproces van je over. Wij kijken goed naar je organisatie, de cultuur en je toekomstplannen bijvoorbeeld. Vervolgens stellen wij een functieprofiel op, formuleren selectiecriteria, voeren selectiegesprekken en stellen een aantal geschikte kandidaten aan je voor. Binnen ons werving- en selectietraject gaat de nieuwe medewerker snel bij je aan de slag.

Werving Selectie

Waar letten wij op?

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar uitstekende medewerkers. Mensen die passen bij je bedrijfscultuur. De juiste match, dat is wat je zoekt. Wanneer je voor ons kiest als werving- en selectie partner, dan kies je voor een persoonlijke benadering, maatwerk en kwalitatieve dienstverlening. Ook stimuleren wij een duurzame vertrouwensband tussen werkgever en werknemer.

shutterstock 561776362

Ons Recruiting DNA

Een persoonlijke touch en open sfeer, dat is wat onze cultuur en mentaliteit kenmerkt. Bij ons op de werkvloer bekend als het ‘GJ DNA’, de drijfveer achter onze successen. Waar zie je dat in terug? Bijvoorbeeld onze oprechte interesse in jouw wensen en ambities. Dat geeft ons het plezier in ons werk waarmee succesvolle matches snel gemaakt zijn. Daarbij kijken wij naar de balans tussen mens en organisatie. Misschien een tikkeltje romantisch, maar we geloven oprecht in de ultieme  “match made in heaven” tussen werkgever en werknemer. Zo komen partners altijd met plezier bij ons terug. Dat geeft ons die kenmerkende GJ glimlach en eindeloze focus waarmee iedere opdracht succesvol wordt uitgevoerd.

shutterstock 437021746

Waar starten we?

Om te beginnen kijken wij naar de aanleiding van de vacature en de behoefte van waaruit de vacature is ontstaan. Wij kijken dus goed naar jouw organisatie, de bedrijfscultuur en toekomstplannen. Op het gebied van werving en selectie weten wij als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar uitstekende medewerkers. Kies je voor ons, dan kies je voor een bureau met jarenlange ervaring, korte lijnen, persoonlijk gedegen advies, maatwerk en kwaliteit. Bij GJ kun je rekenen op de beste route voor jouw einddoel.

Onze visie en werkwijze

Wij bespreken graag samen met jou een ideale werkwijze. Wat is passend bij jullie wensen en manier van communiceren? Geef je het gehele werving & selectietraject uit handen of een deel? Wordt een assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure? Of houden we het bij gesprekken? Wanneer een vacature lastig is om in te vullen, dan adviseren wij bijvoorbeeld om online advertising in te zetten. Is snelheid in het proces gewenst, dan kan videochat ingezet worden voor sollicitatiegesprekken. Kortom wij zullen altijd beginnen met een bezoek aan jullie organisatie om samen tot de juiste route te komen. Na dit bezoek geven wij uitgebreid advies op maat. Bij groen licht starten wij graag onze motor om de bemiddeling in gang te zetten.

GJ en partner KGU

Sinds januari 2020 werken we samen met onze KGU recruitment collega’s in Hilversum. Door met elkaar te werken, bedienen we de steeds complexere arbeidsmarkt met uitdagingen van nu en de toekomst. Inmiddels hebben we onze regio’s uitgebreid, het netwerk vergroot en zien we een versterking binnen de werving en selectie dienstverlening. Maar ook een flinke boost in kennis en knowhow. Binnen werving en selectie bemiddelen wij kandidaten van MBO tot WO niveau.

shutterstock 437021746

Alle voordelen op een rij

  • Onze vacatureteksten zijn SEO proof en worden gevonden op Google for Jobs 
  • Wij gaan actief op zoek naar de beste matches
  • Al onze kandidaten worden gescreend op basis van hun opleiding, beschikbaarheid, werkervaring, motivatie, wensen en ambities
  • Door het creatief interviewen van de kandidaat lukt het ons om de beste matches te maken
  • Binnen het werving & selectietraject zetten wij online marketing in 
  • Wij hebben jarenlange ervaring en specialistische kennis en know-how

Heb je behoefte aan professionele ondersteuning bij je zoektocht naar de perfecte kandidaten? Laat je adviseren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek 

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden