Begin vandaag nog met werving en selectie!

Op zoek naar professionele ondersteuning

bij je zoektocht naar de perfecte kandidaat?

Vraag hier aan!

Wat is werving en selectie precies?

Werving en selectie staat in de volksmond ook wel bekend als recruitment. Hierbij zoeken bedrijven naar gekwalificeerde kandidaten, zoals jij. In dit proces vormt de recruiter de brug tussen de kandidaat en opdrachtgever. Door een serie opgestelde vacatures, interviews en checks leidt dit tot de beste match voor de openstaande functie. De werving omvat alle activiteiten die te maken hebben met het aantrekken van potentiële kandidaten. De selectie richt zich op de evaluatie en keuze van de meest geschikte kandidaat uit de verzamelde pool.

Het werving- en selectieproces begint met een gedetailleerde omschrijving van de functie en het opstellen van een functieprofiel. Hierna volgt het vaststellen van potentiële kandidaten via diverse kanalen zoals jobboards, social media of databases. Die kandidaten screenen en beoordelen wij vervolgens op hun vaardigheden, ervaring, en culturele fit met het bedrijf. De meest veelbelovende kandidaten nodigen we uit voor gesprekken en verdere evaluaties. Uiteindelijk selecteren we de beste kandidaat en krijgt hij of zij een aanbod.

Voordelen van het uitbesteden van werving en selectie

Op zoek naar een vaste medewerker binnen je bedrijf? Wellicht vind je in ons de juiste partner, met veel plezier nemen wij het werving- en selectieproces van je over. Wij kijken goed naar je organisatie, de cultuur en je toekomstplannen bijvoorbeeld. Vervolgens stellen wij een functieprofiel op, formuleren selectiecriteria, voeren selectiegesprekken en stellen een aantal geschikte kandidaten aan je voor. Binnen ons werving- en selectietraject gaat de nieuwe medewerker snel bij je aan de slag.

Het uitbesteden van je werving en selectie geeft je bedrijf de waardevolle ruimte om te groeien. Met onze specialistische kennis zorgen we ervoor dat jij altijd de meest geschikte kandidaten voor je team krijgt. Jij bespaart kostbare tijd en kan je volledig richten op de werkzaamheden van je bedrijf. We bieden toegang tot een groot netwerk van potentieel talent en onze expertise in het beoordelen van sollicitaties garandeert je succes. Met uitbesteding ervaar je minder stress, zorg je voor meer kwaliteit en vergroot je de kans op het vinden van de perfecte match.

Promotie

€ 1.750,-

 1. Wervende vacature tekst
 2. Plaatsing vacature op social media en vacaturebanken
 3. Online marketingcampagne op maat
 4. CV’s worden doorgezet zonder screening
 5. Duur maximaal 3 maanden

 

Brochure aanvragen

Full-service

21% fee van het bruto fulltime jaarsalaris, inclusief vakantiegeld

 1. Bestaande uit startfee van € 1.500,- en succesfee
 2. Duur wervingstraject maximaal 6 maanden
 3. Vast aanspreekpunt vanuit GJ
 4. Periodiek (telefonisch) contact met recruiter

 

Brochure aanvragen

Optionele diensten
 1. Recruitmentondersteuning op urenbasis | € 89,50 per uur
 2. Online marketingcampagne (prijs op aanvraag)
 3. Promotievideo voor vacature (prijs op aanvraag)
 4. Talent Scan of Match scan | € 125,-
 5. Talent Scan + Match Scan | € 225,-
 6. Assessment | € 125,-

Brochure aanvragen

Wist je dat we ook recruitment ondersteuning op locatie kunnen verzorgen?

Start vandaag nog

Pakketten

Full-service

Een wervingsproces kost tijd, energie en expertise. Met ons full-servicepakket bieden wij uitgebreide ondersteuning, vanaf het eerste gesprek tot aan de succesvolle plaatsing en daarbuiten. Wij ontfermen  ons over elk facet van het traject, zoals het opstellen van vacatureteksten, plaatsing op relevante kanalen, actieve search, persoonlijke interviews en doorlopende nazorg. Ontdek het gemak en de zorgvuldigheid van onze dienstverlening, met GJ Dé HR-partner.

Promotie

Met het promotiepakket krijg je een oplossing die op maat is gemaakt voor als je hulp zoekt bij het bereiken van de juiste kandidaten, maar zelf de controle behoudt over de selectie. Wij gebruiken jouw logo en beeldmateriaal zodat je goed herkenbaar bent bij jouw doelgroep. Na een grondige kennismaking stellen we een aantrekkelijke vacature tekst op en zorgen we voor een brede verspreiding via diverse kanalen. Alle sollicitaties die binnenkomen worden rechtstreeks naar jou doorgestuurd, zodat je de leiding neemt in de verdere procedure. Zet jouw vacature op de kaart en in het hart van de juiste doelgroep.

Optionele diensten

Ons aanbod gaat verder dan standaard pakketten en is ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Kies uit diensten zoals onze diepgaande Talent Scan en Match Scan, voor een diepgaand inzicht in de competenties en groeikansen van je sollicitanten.

Daarnaast bieden we social media marketing campagnes, grondige assessments en pakkende promotievideo's. Bij ons vind je ook recruiter ondersteuning op basis van uur- of projectbasis, voor alles van vacaturetekst tot sollicitatiegesprekken. 

Ontdek vandaag nog hoe GJ Dé HR-Partner je kan helpen met onze aanpasbare en flexibele diensten, zoals werving en selectie, HR payroll en HR advies.

Waarom kiezen voor GJ Dé HR-Partner?

 • Onze vacature teksten zijn SEO proof en worden gevonden op Google for Jobs
 • Wij gaan actief op zoek naar de beste matches
 • Al onze kandidaten worden gescreend op basis van hun opleiding, beschikbaarheid, werkervaring, motivatie, wensen en ambities
 • Door het creatief interviewen van de kandidaat lukt het ons om de beste matches te maken
 • Binnen het werving & selectietraject zetten wij online marketing in
 • Wij hebben jarenlange ervaring en specialistische kennis en know-how
 • Samenwerking met collega's KGU Recruitment in Hilversum, groter bereik én een boost in kennis

Begin direct!

Vrijblijvend adviesgesprek 

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met je op.

* verplichte velden

Hoe wordt goed personeel geselecteerd?

Goed personeel selecteren is een kunst op zich. Het gaat niet alleen om het afvinken van vaardigheden en ervaring op een cv, maar ook om het herkennen van potentieel, het beoordelen van culturele fit en het inschatten van de motivatie en ambitie van de kandidaat. Bij GJ Dé HR-Partner maken we gebruik van diverse tools en methodes om deze factoren in kaart te brengen. We voeren grondige interviews, maken gebruik van assessments waar nodig en doen een grondige referentiecheck. Daarbij kijken we altijd naar de balans tussen de behoeften van jouw organisatie en de wensen en ambities van de kandidaat.

Bij GJ Dé HR-Partner streven naar een eenvoudige en efficiënte werving en selectie voor onze klanten. We bieden je flexibele en op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de behoeften en doelen van jouw organisatie. Op zoek naar professionele ondersteuning bij je zoektocht naar de perfecte kandidaten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je bij het vinden van jouw perfecte match.

Waarom werving en selectie uitbesteden?

Werving en selectie is tijdrovend en voor de meeste organisaties een uitdaging. Dit komt omdat het veel expertise vereist. Uitbesteding van werving en selectie aan een specialist, zoals GJ Dé HR-Partner zorgt voor efficiëntie en effectiviteit. Wij hebben de ervaring, de tools, en het netwerk om snel en succesvol de juiste kandidaten te vinden. Je wilt immers zo snel mogelijk een geschikte kandidaat aan het werk! Wij nemen werving en selectie op ons, zodat jouw organisatie zich kan concentreren op hun kernactiviteiten.

Hoe lang duurt het werving en selectieproces?

De duur van het werving en selectieproces varieert afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van de functie, de beschikbaarheid van gekwalificeerde kandidaten en de snelheid van de besluitvormingsprocessen binnen jouw bedrijf. Bij GJ Dé HR-Partner streven we naar een snelle selectie en het bieden van kwalitatieve kandidaten. Onze jarenlange ervaring en gestroomlijnde processen stellen ons in staat om jou in een korte tijd te voorzien van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.