Flexibiliteit zonder werkgeversrisico's?

Onze HR-interimmers kunnen direct aan de slag!
Vind snel en eenvoudig jouw match via de GJ ZZP-pool.

Start direct

Interim HR-specialisten

In de dynamische wereld van Human Resources is het soms essentieel om snel extra capaciteit of ondersteuning te vinden. Helaas is het moeilijk is om op kort termijn medewerkers te vinden in de huidige arbeidsmarkt. Klinkt dit bekend? Start dan met het werven van jouw toekomstige HR-medewerker via ons ZZP-netwerk; een dynamisch platform dat organisaties in staat stelt om snel toegang te krijgen tot een pool van diverse, gekwalificeerde zelfstandige professionals.

Onze ZZP-pool is een innovatief concept dat draait om het creëren van een strategisch netwerk van zelfstandige professionals. Het stelt bedrijven in staat om gemakkelijk te putten uit een groot netwerk van HR-specialisten, waardoor je snel en efficiënt kunt inspelen op projectbehoeften en piekmomenten. 

 

Bereikbaar via 0174-281981 - In het menu kies 1 en daarna 5

De voordelen van een ZZP-pool

  1. Direct toegang tot talent: Met onze ZZP’ers heb je direct toegang tot diverse getalenteerde zelfstandige professionals. Wij bieden een breed netwerk met HR-specialisten met diverse expertise.
  2. Flexibiliteit & schaalbaarheid: Organisaties kunnen profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid die een ZZP-pool biedt. Of het nu gaat om korte termijn projecten, specialistische opdrachten of ad-hoc ondersteuning, je hebt de vrijheid om professionals in te schakelen op basis van jouw specifieke behoeften.
  3. Diversiteit en expertise: Onze ZZP-pool is samengesteld uit professionals met diverse achtergronden en expertisegebieden. Hierdoor ben je verzekerd van een rijke mix aan vaardigheden en ervaring, waardoor je de juiste professional voor elke opdracht kunt vinden.
  4. Eenvoudige werving en selectie: Krijg snel inzicht in beschikbaarheid, vaardigheden en ervaring, en maak moeiteloos de juiste keuze voor jouw project.
  5. Flexibiliteit zonder werkgeversrisico's: Het inhuren van een HR-interimmer bij GJ, Dé HR-Partner biedt zekerheid en flexibiliteit zonder de gebruikelijke werkgeversrisico's. Onze interimmers zijn snel inzetbaar, hebben praktische vakkennis en ervaring bij diverse bedrijven, waardoor ze zich snel kunnen aanpassen aan jouw organisatie.
  6. Snel en doelgericht: Bij GJ, Dé HR-Partner hebben we toegewijde HR-professionals die direct beschikbaar zijn. Of je nu behoefte hebt aan extra handen om capaciteitsproblemen aan te pakken, achterstanden weg te werken, of een HR-project tot een succes te maken, wij hebben de oplossing.

Direct hulp bij het opvangen van capaciteitsproblemen, het wegwerken van achterstanden of het succesvol uitvoeren van een HR-project via de ZZP-pool van GJ, Dé HR-Partner.

Start direct met werven

  1. Persoonlijk gesprek: Je kunt contact opnemen door ons te bellen 0174-281981 (keuze 1.5), mailen hr@gjpd.nl of vul bijgaand contactformulier in. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek zullen wij onze ZZP-pool raadplegen en gaan zoeken naar de beste match passend bij jouw wensen. 
  2. Selectie & inzet: Je kunt de voorgestelde ZZP'ers bekijken, hun profielen analyseren en degenen kiezen die het beste aansluiten bij jouw behoeften. De geselecteerde professional kan vervolgens na overleg aan de slag op het gewenste moment.
  3. Feedback & evaluatie: Na voltooiing van de opdracht kunnen zowel de organisatie als de ZZP'er feedback geven. Dit helpt bij het continu verbeteren van de kwaliteit en het waarborgen van een positieve samenwerking.
* verplichte velden