Verzuimbeheer uitbesteden

Heb je behoefte aan een efficiënte afhandeling van verzuimmeldingen? Een accuraat overzicht waar je zonder stress op kunt bouwen? Dan ben je wellicht klaar om je verzuimbeheer uit te besteden. Onze lijnen zijn kort en daarom schakelen wij snel. Bovendien werken wij met strategische HR adviseurs en arbeidsmarkt specialisten die op elk aspect kunnen inspelen. Zo kun je altijd rekenen op een soepele gang van zaken en een solide ondersteuning bij jou verzuimbeheer.

Zo kun jij je richten op de groei van je business. Klaar voor de volgende stap?

Vrijblijvend advies?

Specialistische kennis sinds 2008

Wij zijn ons sinds 2008 gaan specialiseren op vakgebieden met betrekking op P&O zaken. Zo hebben wij expertise op het gebied van loonadministratie, ondersteuning bij MKB bedrijven in de uitvoering van personeelsbeleid, en verzuimbeheer.
Met de oprichting van GJ Verzuim hebben wij onze krachten gebundeld met bedrijfsartsen, geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen en BIG geregistreerde verpleegkundige. Bij ons krijg je altijd je persoonlijke verzuimconsulente / casemanager toegewezen, dit is je aanspreekpunt voor al je problemen en vraagstukken op het gebied van uitbesteding verzuimbeheer. Daarbij heeft zij een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van professionals, die wanneer nodig kunnen worden ingeschakeld.

shutterstock 561776362

Een totaalpakket met scherpe tarieven

Binnen verzuimbeheer bieden wij een totaalpakket dat modulair is opgebouwd. Dat betekent dat wij enkel professionals inzetten waar dat nodig is. Zo ben je altijd verzekerd van scherpe tarieven. Onze kennis en ervaring zetten wij volledig in om het verzuimpercentage binnen je business te verlagen. Zo zijn je medewerkers bij geval van ziekte zo snel mogelijk weer inzetbaar. En hoef jij je niet langer de gaten op te vullen.

shutterstock 437021746

Waarom kiezen voor deze dienstverlening?

Ziekteverzuim is een onvermijdbaar aspect binnen ieder bedrijf, helaas. Belangrijk dus om je business hier goed op voor te bereiden. Maar ben je wel op de hoogte van de risico’s? Wist je bijvoorbeeld dat één dag verzuim al snel kan oplopen tot 250 euro? Los van de financiële aspecten kan er ontzettend veel tijd en energie gaan naar administratieve zaken. Dat is zonde, en die tijd kan veel beter besteedt worden. Door verzuimbeheer aan ons uit te besteden zorg je altijd voor een soepele gang van zaken. Bovendien hebben wij onze krachten gebundeld met geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen om je verder te helpen op het gebied van verzuimbeheer.

shutterstock 417879073

De voordelen op een rij

  • Vaste consulente verzuimbeheer als aanspreekpunt (casemanager)
  • Transparant en efficiënt: korte en directe lijnen naar professionals voor advies en overleg
  • Modulair opgebouwd pakket
  • Persoonlijke aandacht voor klant en medewerker
  • Inzetbaarheid van partners
  • Een eigen portal met voortgangsmodule

Wat doet GJ nog meer?

Naast dat GJ Dé HR-Partner verzuimbeheer uit handen neemt van bedrijven heeft GJ Dé HR-Partner nog meer diensten op HR vlak die kunnen helpen bij het verbeteren van de processen, waaronder:

Vrijblijvend adviesgesprek 

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden