Uitzenden personeel

Is je business klaar voor een flexibele en kwalitatieve workflow? Wil je sneller en efficiënter de pieken opvangen? Ben je op zoek naar snel schakelende professionals? Unieke talenten? Dan is het een slim idee om te kiezen voor uitzendpersoneel of flexkrachten.

Uitzenden

Uitzenden personeel: waarom kiezen voor flexkrachten?

Met de inzet van flexkrachten kan je bijvoorbeeld snel een zieke medewerker vervangen. Maar ook kunnen wij met flexkrachten een compleet nieuw team voor je samenstellen. Wel zo efficiënt. Zo kijken we naar mensen die écht passen bij jouw business en sfeer op de werkvloer. Op zoek naar invulling van structurele vacatures? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Onze talentvolle flexwerkers voldoen aan bijzondere kwalificaties en hebben ruime werkervaring. Door onze lage overheadkosten en efficiënte werkwijze, leveren wij uitzendpersoneel tegen zeer scherpe tarieven.

shutterstock 561776362

Uitzenden personeel: onze duurzame werkwijze

Successen op de korte termijn? Daar geloven we niet zo in bij GJ Personeelsdiensten. Dat is kenmerkend aan onze werkwijze, want we richten ons liever op duurzaam succes op de lange termijn. Zo geven wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze relaties. Met mensen die passen bij onze ‘no nonsens mentaliteit’. Met zorg én tijd gaan wij voor je aan de slag, en selecteren alleen de beste kandidaten voor jouw business. Ben je op zoek naar een professional binnen een specifieke branche? Onze branche specialist vindt altijd een interessante match. Of je nou een werkgever of werkzoekende bent, onze drijfveren zijn altijd hetzelfde.

shutterstock 417879073

Uitzenden personeel: een eerlijke en open arbeidsmarkt

GJ Personeelsdiensten is ambassadeur van de Bond tegen Discriminatie. Wij geloven dat ieder mens recht heeft op een kwalitatieve baan en individuele groei. En daar zetten wij ons actief voor in. Zo vinden wij het belangrijk wat je achtergrond is, welke educatie je hebt en jouw lifestyle maar ook wat je drijfveren zijn. Kijken wij liever naar je talent dan je CV. Mag je bij ons altijd helemaal jezelf zijn, en leren wij je graag persoonlijk kennen. Wij besteden aandacht aan ieder individu, en steunen de strijd tegen ongelijkheid. Samen met jou zorgen we voor een eerlijke en open arbeidsmarkt. 

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of heb je advies nodig van een HR adviseur? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers. Wij komen graag bij je langs om onze dienstverlening op het gebied van uitzendpersoneel toe te lichten.

Zorg jij voor de koffie?

Vrijblijvend adviesgesprek 

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden