Uitzendpersoneel nodig?

Is je business klaar voor een flexibele en kwalitatieve workflow? Wil je sneller en efficiënter de pieken opvangen? Dan is het een slim idee om te kiezen voor uitzendpersoneel of flexkrachten.

 Direct beginnen met uitzendpersoneel

Waarom kiezen voor een flexkracht?

Met de inzet van flexkrachten kan je bijvoorbeeld snel een zieke medewerker vervangen. Maar ook kunnen wij met flexkrachten een compleet nieuw team voor je samenstellen. Wel zo efficiënt. Zo kijken we naar mensen die écht passen bij jouw business en sfeer op de werkvloer. Onze talentvolle flexwerkers voldoen aan bijzondere kwalificaties en hebben ruime werkervaring. Door onze lage overheadkosten en efficiënte werkwijze, leveren wij uitzendpersoneel tegen zeer scherpe tarieven.

Op zoek naar invulling van structurele vacatures? Ook daar kunnen wij je bij helpen met onze kennis van werving en selectie

Bereikbaar via 0174-281981 - In het menu kies 1 en daarna 1

Altijd de juiste mensen met flexibel uitzendpersoneel

Successen op de korte termijn? Daar geloven we niet zo in bij GJ Dé HR-Partner. Dat is kenmerkend aan onze werkwijze, want we richten ons liever op duurzaam succes op de lange termijn. Zo geven wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze relaties. Met mensen die passen bij onze ‘no nonsens mentaliteit’. Met zorg én tijd gaan wij voor je aan de slag, en selecteren alleen de beste kandidaten voor jouw business. Ben je op zoek naar een professional binnen een specifieke branche? Onze branche specialist vindt altijd een interessante match. Of je nou een werkgever of werkzoekende bent, onze drijfveren zijn altijd hetzelfde.

Uitzenden personeel: een eerlijke en open arbeidsmarkt

GJ Dé HR-Partner is ambassadeur van de Bond tegen Discriminatie. Wij geloven dat ieder mens recht heeft op een kwalitatieve baan en individuele groei. En daar zetten wij ons actief voor in. Zo vinden wij het belangrijk wat je achtergrond is, welke educatie je hebt en jouw lifestyle maar ook wat je drijfveren zijn. Kijken wij liever naar je talent dan je CV. Mag je bij ons altijd helemaal jezelf zijn, en leren wij je graag persoonlijk kennen. Wij besteden aandacht aan ieder individu, en steunen de strijd tegen ongelijkheid. Samen met jou zorgen we voor een eerlijke en open arbeidsmarkt. 

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of heb je HR advies nodig van een adviseur? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers. Wij komen graag bij je langs om onze dienstverlening op het gebied van uitzendpersoneel toe te lichten.

Zorg jij voor de koffie?

Vrijblijvend adviesgesprek 

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met je op.

* verplichte velden

Hoe werkt uitzenden?

Bij GJ Dé HR-Partner maken we het proces graag zo helder en eenvoudig mogelijk. Uitzenden draait om flexibiliteit en snelheid, met de zekerheid van kwaliteit.

Wanneer je ons benadert voor uitzendpersoneel, starten we met een grondige analyse van jouw behoeften en bedrijfscultuur. Dit begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw eisen, wensen en de nuances van de vacature doornemen. Op basis van deze informatie duiken wij in onze talentenpool en selecteren kandidaten die niet alleen voldoen aan de kwalificatie-eisen, maar ook passen bij de sfeer en waarden van jouw organisatie.

Elke uitzendkracht wordt zorgvuldig gescreend en beoordeeld. We kijken hierbij verder dan het CV; we wegen ook persoonlijke eigenschappen en ambities mee. Dit zorgt ervoor dat je gekwalificeerde medewerkers krijgt én iemand die echt bijdraagt aan het team en de lange termijn doelstellingen van jouw bedrijf.

Het verschil tussen uitzenden en detacheren

De keuze tussen uitzenden en detacheren is belangrijk voor het succes van jouw personeelsstrategie. Hoewel beide vormen van flexibel personeel hun eigen voordelen hebben, zijn er duidelijke verschillen.

Bij uitzenden draait het om maximale flexibiliteit. Uitzendkrachten zijn ideaal voor het opvangen van korte pieken in werklast, zoals vervanging bij ziekte of tijdens drukke seizoenen. Een uitzendkracht werkt op basis van een uitzendovereenkomst, wat betekent dat je snel en gemakkelijk kunt opschalen of afschalen. Dit biedt jou als werkgever de vrijheid om personeel in te zetten wanneer de situatie daarom vraagt, zonder langdurige verplichtingen.

Detacheren is daarentegen meer gericht op stabiliteit en continuïteit. Een gedetacheerde werknemer is vaak voor een langere periode bij jouw organisatie werkzaam. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor projecten met een langere looptijd, waarbij consistentie en diepgaande betrokkenheid van de medewerker gewenst zijn. Bij detacheren heb je de zekerheid van een vast teamlid voor de duur van het project of de opdracht, wat continuïteit in het werk en in de teamdynamiek bevordert.

De voor en nadelen van uitzenden

Uitzendpersoneel biedt diverse voordelen voor jouw bedrijf. De grootste troef is de flexibiliteit die ze bieden. Je kunt snel reageren op veranderende behoeften door jouw personeelsbestand eenvoudig op te schalen tijdens drukke periodes en weer af te bouwen wanneer het rustiger wordt. Dit is bijzonder handig voor als je bedrijf met pieken en dalen te maken hebt, zoals seizoensgebonden evenementen of bij onverwachte projecten.

Een ander voordeel is kostenbesparing. Door uitzendkrachten in te zetten, vermijd je de vaak tijdrovende en kostbare wervings- en selectieprocessen. Wij verzorgen werving en selectie, wat betekent dat je sneller toegang hebt tot gekwalificeerd personeel. Daarnaast kan het aanzienlijk besparen op de kosten en tijd voor training en inwerken, omdat veel uitzendkrachten al over de nodige vaardigheden en ervaring beschikken.

 

Als je op zoek bent naar personeel met specifieke vaardigheden of ervaring in bepaalde sectoren, kan uitzendpersoneel een waardevolle aanvulling zijn op jouw team. Dit kan de productiviteit en efficiëntie binnen jouw organisatie aanzienlijk verhogen.

Aan de andere kant zijn er ook uitdagingen, zoals een mindere mate van betrokkenheid bij jouw bedrijfscultuur. Uitzendkrachten zijn vaak maar kort binnen een organisatie, wat het lastiger kan maken voor hen om zich volledig kennis te laten maken met jouw bedrijfscultuur. Dit heeft mogelijk invloed op de teamdynamiek en loyaliteit. Daarnaast kan de kwaliteit van uitzendpersoneel variëren, wat mede afhankelijk is van de selectiecriteria van het uitzendbureau. 

Natuurlijk zorgen wij in samenwerking met jou dat je het meeste uit de voordelen haalt die uitzendkrachten bieden.

Hoe zorgen we ervoor dat uitzendkrachten matchen?

Ben je als werkgever op zoek naar een professional binnen een specifieke branche? Als specialist in werving en selectie kunnen we je ook in het geval van uitzendpersoneel van dienst zijn. Onze branche specialisten weten altijd een veelbelovende match te vinden. Als ondernemer heb je vaak een specifiek beeld van een kandidaat. Vaak gaat dat over vaardigheden en ervaring. Kies je ervoor om de werving en selectie aan ons uit te besteden? Wij kijken ook naar de persoonlijkheid van iedere kandidaat. We zijn er namelijk van overtuigd dat die van doorslaggevend belang is. Zo kan het gebeuren dat een kandidaat die niet volledig aan de wervingseisen van de vacature voldoet toch de beste match blijkt te zijn.

In welke branches leveren we uitzendkrachten?

GJ dé HR partner mag inmiddels op ruim 25 jaar aan ervaring bogen. We begonnen in de glastuinbouw en aanverwante sectoren, maar breidden onze personeelsdiensten en specialismen al snel uit. Dat heeft uiteindelijk ook geleid tot de naamsverandering in de huidige. Als werkgever uit iedere denkbare branche ben je dan ook aan het juiste adres bij ons. Onze specialisten gaan op basis van jouw wensen en eisen en een duidelijke schets van je bedrijfsprofiel aan de slag met het vinden van een interessante match.

Wat zijn de stappen om uitzendpersoneel aan te vragen?

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen bij het vinden van uitzendpersoneel? Zet dan een eerste eenvoudige stap voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek. Dat doe je eenvoudig online. Het invullen hoeft niet meer dan een minuut van je tijd te kosten. Onze medewerkers nemen vervolgens snel contact met je op om je wensen face-to-face te bespreken. We komen bij jou langs op kantoor, dat scheelt je een hoop tijd.

Hoe snel kan ik uitzendpersoneel inhuren via GR dé HR partner?

Niet zelden is snelheid geboden bij het vinden van het juiste uitzendpersoneel. Bij GJ dé HR partner kun je rekenen op kwalitatieve matches. Ook als je die op (zeer) korte termijn nodig hebt.