Uitzendpersoneel nodig?

Is je business klaar voor een flexibele en kwalitatieve workflow? Wil je sneller en efficiënter de pieken opvangen? Dan is het een slim idee om te kiezen voor uitzendpersoneel of flexkrachten.

 Direct beginnen met uitzendpersoneel

Waarom kiezen voor een flexkracht?

Met de inzet van flexkrachten kan je bijvoorbeeld snel een zieke medewerker vervangen. Maar ook kunnen wij met flexkrachten een compleet nieuw team voor je samenstellen. Wel zo efficiënt. Zo kijken we naar mensen die écht passen bij jouw business en sfeer op de werkvloer. Onze talentvolle flexwerkers voldoen aan bijzondere kwalificaties en hebben ruime werkervaring. Door onze lage overheadkosten en efficiënte werkwijze, leveren wij uitzendpersoneel tegen zeer scherpe tarieven.

Op zoek naar invulling van structurele vacatures? Ook daar kunnen wij je bij helpen met onze kennis van werving en selectie

Uitzendpersoneel horeca

Bereikbaar via 0174-281981 - In het menu kies 1 en daarna 1

Altijd de juiste mensen met flexibel uitzendpersoneel

Successen op de korte termijn? Daar geloven we niet zo in bij GJ Dé HR-Partner. Dat is kenmerkend aan onze werkwijze, want we richten ons liever op duurzaam succes op de lange termijn. Zo geven wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze relaties. Met mensen die passen bij onze ‘no nonsens mentaliteit’. Met zorg én tijd gaan wij voor je aan de slag, en selecteren alleen de beste kandidaten voor jouw business. Ben je op zoek naar een professional binnen een specifieke branche? Onze branche specialist vindt altijd een interessante match. Of je nou een werkgever of werkzoekende bent, onze drijfveren zijn altijd hetzelfde.

Uitzendpersoneel duurzaam inhuren

Uitzenden personeel: een eerlijke en open arbeidsmarkt

GJ Dé HR-Partner is ambassadeur van de Bond tegen Discriminatie. Wij geloven dat ieder mens recht heeft op een kwalitatieve baan en individuele groei. En daar zetten wij ons actief voor in. Zo vinden wij het belangrijk wat je achtergrond is, welke educatie je hebt en jouw lifestyle maar ook wat je drijfveren zijn. Kijken wij liever naar je talent dan je CV. Mag je bij ons altijd helemaal jezelf zijn, en leren wij je graag persoonlijk kennen. Wij besteden aandacht aan ieder individu, en steunen de strijd tegen ongelijkheid. Samen met jou zorgen we voor een eerlijke en open arbeidsmarkt. 

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of heb je HR advies nodig van een adviseur? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers. Wij komen graag bij je langs om onze dienstverlening op het gebied van uitzendpersoneel toe te lichten.

Zorg jij voor de koffie?

Vrijblijvend adviesgesprek 

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met je op.

* verplichte velden