Ga direct naar de inhoud.

HR Advies

Outplacement

Als u mensen in dienst neemt doet u dat met de beste bedoelingen, maar de kans bestaat altijd dat iemand na verloop van tijd niet op zijn of haar plek zit,  of dat er om een andere reden ontslag aan zit te komen.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Outplacement is echter een specialisme dat over details gaat. GJ Personeelsdiensten heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) daadwerkelijk aan die nieuwe baan te helpen.

GJ Personeelsdiensten heeft hierin oog voor uw belangen en voor de wensen van uw medewerkers. Dit zorgt voor vertrouwen in elkaar, waardoor er sneller een succesvolle oplossing voor beide partijen ontstaat. Heeft u interesse in deze dienst, belt u ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Detachering

Heeft u voor een bepaalde tijd versterking van uw eigen organisatie op het oog? En wilt u dat die medewerk(st)er ook daadwerkelijk een versterking is? Dan is detacheren de oplossing voor u! GJ Personeelsdiensten biedt u deze dienst aan. U  heeft de zekerheid van een vaste begin- en  einddatum en een vast aantal uren per week. De complete administratieve afhandeling blijft buiten uw gezichtsveld, want die neemt GJ Personeelsdiensten voor haar rekening. Wilt u meer informatie met betrekking tot deze dienst? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Voor onze flexwerkers is flexwerken veelal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie. GJ Personeelsdiensten is in dit verhaal de werkgever en vervult alle verplichtingen. GJ Personeelsdiensten vervult de rol van werkgever en neemt alle verplichtingen op zich. Van het werven en selecteren tot  het salaris en van begeleiding van de werknemer tot de jaaropgave – alles wordt geregeld.

Re-integratie:

Tegenwoordig bent u als werkgever samen met uw arbeidsongeschikte medewerker verantwoordelijk voor het re-integratietraject. Binnen uw eigen organisatie of, als dat niet lukt, bij een andere werkgever.

Voor de arbeidsongeschikte medewerker is het vinden van een passende functie bij een andere werkgever niet eenvoudig. De inhoud van het re-integratie traject is voor iedereen anders. Op basis van de behoefte van de medewerker wordt er een traject op maat samengesteld door GJ Personeelsdiensten.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden