Aanbrengbonus bij GJ

Verdien een aanbrengbonus van €500

Als uitzendkracht weet je hoe waardevol het is om in een bedrijf te werken dat goede medewerkers nodig heeft. Wat als je niet alleen je netwerk kunt gebruiken om vrienden en bekenden aan een baan te helpen, maar er zelf ook nog eens een mooie beloning voor krijgt? Een aanbrengbonus kan precies dat voor jou betekenen! In deze blog leggen we uit wat een aanbrengbonus is, waarom het een win-win situatie is en hoe je het meeste uit deze kans kunt halen.

Wat is een aanbrengbonus?

Een aanbrengbonus, ook wel een referral bonus genoemd, is een financiële beloning die jij kunt verdienen wanneer je een nieuwe kandidaat aandraagt die vervolgens wordt aangenomen en succesvol blijft werken voor een bepaalde periode. Het is een geweldige manier om je vrienden te helpen aan een nieuwe baan én om zelf wat extra inkomsten te verdienen.

Voordelen van een aanbrengbonus

Extra inkomsten

Het is een eenvoudige manier om extra geld te verdienen zonder dat je er veel extra werk voor hoeft te doen. Elke keer dat een door jou aanbevolen kandidaat wordt aangenomen en succesvol is, ontvang je een bonus. 

Helpen van vrienden en familie

Je kunt vrienden, familieleden of kennissen aan een baan helpen, wat zowel hen als jou ten goede komt. Mensen waarderen het als je hen helpt aan een nieuwe carrièrekans. Daarnaast luisteren onze recruiters aandachtig naar de kandidaat en stellen ze kritische vragen zodat ze de ultieme match kunnen maken.

Versterken van je netwerk

Door mensen aan te bevelen, bouw je een sterk (professioneel) netwerk op dat je in de toekomst kan helpen. Je wordt gezien als een waardevolle connectie binnen jouw netwerk.

Hoe werkt de aanbrengbonus?

  1. Draag iemand aan via het formulier inschrijfbonus of mail naar inschrijvingen@gjpd.nl.
  2. Uiteraard leuk dat je iemand aandraagt! We nemen zo snel mogelijk contact op met diegene en houden jou op de hoogte.
  3. Is er wederzijds interesse dan volgt een eerste kennismaking bij ons op kantoor (Grote Woerdlaan 36D in Naaldwijk).
  4. Wij hebben een beeld en gaan de juiste match vinden.
  5. Verloopt alles positief? Dan krijgt je introducee een voorstel 😊
  6. Jij ontvangt de €500 nadat de persoon een bepaalde periode aan het werk is.

Help iemand hun droombaan via GJ

Een aanbrengbonus biedt een geweldige kans om extra inkomsten te genereren, vrienden en familie te helpen en jouw professionele netwerk te versterken. Door gebruik te maken van je netwerk en de aanbrengbonusprogramma van GJ, kun je zowel persoonlijk als professioneel profiteren. Vanuit ons brede netwerk met vacatures kunnen we mooie matches maken. Een win-win situatie!

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en begin met het aandragen van kandidaten om die bonus te verdienen!

Er zijn voorwaarden van toepassing. Wil je hier meer over weten? Mail naar inschrijvingen@gjpd.nl

Lees ook onze andere blogs, o.a.: Loonstrook uitgelegd, gratis schoolvoucher of pensioen bij 0-urencontract

Gabriëlle Thijsebaard

Productspecialist Marketing

Als Productspecialist Marketing zorg ik ervoor dat we met de juiste marketing strategie de doelgroepen van GJ bereiken met de juiste mediamix. Ik zorg ervoor dat de huisstijl in één lijn is bij het ontwerpen van o.a. de brochures, (offline) media uitingen en de website. Daarnaast analyseer ik de data van alle marketing inspanningen en zorg ervoor dat er een stijgende lijn is in de resultaten. Samen met de specialisten van GJ zorgen we ervoor dat jij op de hoogte bent van het laatste HR-nieuws.


Dit artikel is gepubliceerd op: 21-06-2024
Dit artikel is aangepast op: 11-07-2024

Terug naar overzicht