Maak gebruik van de DOORZAAM scholingsvoucher!

Wij zetten ons in voor jouw ontwikkeling én werkgeluk. Daarom bieden wij in samenwerking met DOORZAAM een geweldige kans om jouw ontwikkeling te stimuleren. Als uitzendkracht kun jij nu profiteren van een scholingsvoucher ter waarde van € 500,- incl. btw, speciaal ontworpen om jouw groei te ondersteunen. Meld je uiterlijk 5 februari aan door te mailen m.overduin@gjpd.nl, bellen 0174-281981 of het contactformulier.

Waarom is persoonlijke ontwikkeling belangrijk?

In de huidige arbeidsmarkt is voortdurende persoonlijke ontwikkeling belangrijk om je kansen op werk te vergroten. De invloed van digitalisering, globalisering en andere veranderingen vereist dat je actief blijft leren en groeien. Daarnaast draagt ontwikkeling bij aan (werk)geluk doordat je met de nieuwe inzichten of vaardigheden wordt uitgedaagd.

Samenwerking met DOORZAAM: Voor jouw duurzame inzetbaarheid

Wij zijn trots op onze samenwerking met DOORZAAM, een organisatie die zich inzet voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Hun missie omvat het stimuleren van groei op het gebied van loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën. Lees hier belangrijke informatie voor jou als uitzendkracht, daarnaast kun je altijd contact opnemen met GJ. Wij helpen je graag verder.

Hoe werkt het?

De scholingsvoucher is persoonlijk en stelt jou in staat te bepalen wat je wilt leren. Het enige vereiste is dat het relevant is voor je huidige of toekomstige werk. Daarnaast is het belangrijk dat je scholingsniveau niet hoger is dan mbo-4.

Tips voor mogelijke cursussen

  • Digitale vaardigheden
  • Engelse taalcursus
  • Nederlandse taalverbetering
  • Heftruckcertificaat

Ervaringen scholingsvoucher

Klinkt het interessant, maar wil je meer weten hoe andere het hebben ervaren? Lees dan snel hier verder: Zij gingen je voor!

Wacht niet, meld je aan!

De inschrijving voor de scholingsvoucher is geopend tot 5 februari. Je kunt je nu al aanmelden via m.overduin@gjpd.nl of bel naar 0174-281981. Voor meer informatie kun je ook terecht op onze website.

Gabriëlle Thijsebaard

Geschreven op: 11-01-2024

Terug naar overzicht