De voordelen van het HR-totaalpakket

Zoals de naam HR-totaalpakket al aangeeft, streven wij naar een unieke HR-ervaring waarbij jij als klant, zo min mogelijk hoeft te schakelen tussen verschillende systemen. Ben jij benieuwd welke voordelen het GJ HR-totaalpakket nog meer met zich mee brengt? Lees dan snel verder!

 

Tijd- en kostenbesparing

Het kernsysteem van het HR-totaalpakket is gebaseerd op de geavanceerde HoorayHR software. Je kunt hierin al jouw HR-processen vanuit één overzichtelijk systeem beheren waardoor je niet alleen tijd, maar ook kosten bespaart. Het kernsysteem biedt een breed scala aan functionaliteiten zoals: het organiseren van personeelsdossiers, registreren van declaraties, bijhouden van verlof, voeren van contractbeheer, beheren van bedrijfsmiddelen, bijhouden van uren, registreren van verzuim, beheren van documenten en meer.

 

Het bewaken van het proces

Binnen de HoorayHR software kun je al jouw HR-processen in handige workflows verwerken. Zo krijg je inzicht in de performance van je organisatie met slimme rapportages en kun je eenvoudig de persoonlijke ontwikkelingen van je personeel volgen en stimuleren.

 

Integratie met salaris- en verzuim

Maak optimaal gebruik van alle functionaliteiten door het HR-portaal uit te breiden met ons salarisadministratie- en arbodienstpakket. Door de salarisadministratie en verzuimbeheer samen te voegen ben je in staat om nog efficiënter te werk te gaan.

 

Dé HR-buddy

Naast jouw directe aanspreekpunt en de specialisten van GJ die klaar staan om te sparren en ondersteunende activiteiten uit te voeren, is het HR-totaalpakket ook inclusief een speciaal ontwikkelde HR-assistent op basis van ChatGPT. Het is getraind op het begrijpen, interpreteren en genereren van HR-gerelateerde zaken. Doordat het zelflerend is, blijft de digitale omgeving zich aanpassen aan verschillende contexten en kan het reageren op specifieke HR-vragen. Daarnaast bieden wij de uitgebreide versie van ChatGPT welke beter in staat om complexe vragen te beantwoorden met actuele data. Zo zorgen wij met onze klanten voor innovatie binnen de markt én voor betere resultaten binnen jouw organisatie.

Bekijk hier de whitepaper

 

Optionele (laagdrempelige) opties

Het HR-pakket is ideaal om jouw HR-zaken overzichtelijk te beheren. We begrijpen ook dat je dit wellicht al hebt, maar toch graag persoonlijk HR-advies wilt ontvangen. In dat geval bieden wij HR-advies afgestemd op jouw situatie zoals o.a. detachering, outplacement, re-integratie en vertrouwenspersoon. Heb je behoefte aan structureel een sparringpartner op oproep basis? Kies dan flexibiliteit met de HR-Credit Card of HR-scan. We denken graag met je mee om de beste oplossing te vinden.

 

Kies voor het GJ HR-totaalpakket

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers. Samen op weg om jouw HR-beleid naar een hoger niveau te tillen! 

 

Lees ook: Hoe werkt ChatGPT?

Caitlin Renten

Geschreven op: 20-02-2024

Terug naar overzicht