Geldzorgen? Wij helpen je.

Als mijn geld op is, heb ik altijd nog een stukje maand over…Helaas is dit herkenbaar voor meer mensen dan je wellicht denkt. Je bent niet alleen!

Allereerst complimenten dat je op deze knop hebt gedrukt! Geldzorgen zijn vaak problemen waar je niet over wilt praten. Sterker nog er hangt een heel groot “taboe” op dit onderwerp, terwijl dit helemaal niet nodig is. Veel mensen schamen zich voor hun geldproblemen en praten er niet over.

Machteloosheid is vaak wat je voelt bij jezelf. Door de onduidelijkheid en onzekerheid over je geldzaken kan je radeloos en verward raken. In deze situatie krijgen emoties dan snel de overhand waardoor objectief een beslissing nemen lastig is. Dit zorgt voor veel stress en uiteindelijk blijf je hangen in deze vicieuze cirkel.

Door deze stress voel je dat je waarschijnlijk niet meer lekker in je vel zit en hierdoor jou werk niet optimaal kan uitvoeren. En dit ervaar je elke keer als je geld op is.

Beslaghulp

Verzekeringswezen 1075401791

Je bent niet alleen en samen pakken wij deze situatie aan!

Wij vinden jou geluk en gezondheid erg belangrijk en vinden het erg vervelend voor jou als jij financiële problemen hebt. Wij willen je graag helpen, zodat jij geen stress meer hebt over je geldproblemen in de toekomst.

In samenwerking met stichting DOORZAAM hebben wij een traject opgestart. Wellicht kan dit traject jou verder op weg helpen naar een gezonde financiële situatie. Dit individuele traject begint met het in kaart brengen van jouw financiële situatie door een budgetcoach van DOORZAAM. Nadat deze situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach van DOORZAAM een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg. De budgetcoach kijkt daarbij ook of eventueel aanspraak gemaakt kan worden op bv. toeslagen, uitkeringen, etc.

Meer weten?

Meld je dan nu aan bij GJ. Dit kan via het emailadres heppie@gjpd.nl of telefonisch 0174-281981

Wil je dit liever zonder tussenkomst van GJ en blijf je liever anoniem? Stuur dan een email naar info@doorzaam.nl. Een budgetcoach neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Flyer Budget Coaching

Let op:
Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau. Ben je Payrollkracht of heb je een onbepaalde tijd contract kan je hier helaas geen gebruik van maken via DOORZAAM, maar je kan wel met ons eventuele andere mogelijkheden bespreken. Door de corona crisis is alles wat wij aan kunnen bieden tot eind december ook voor uitzendkrachten die door de coronacrisis hun werk hebben verloren als uitzendkracht en nog niet elders aan het werk zijn.