Groep werknemers die een diploma hebben behaald

Wist je dat als je gebruik maakt van de Scholingsvoucher dit niet perse te maken hoeft te hebben met het werk dat je nu doet? Het doel van DOORZAAM is om jouw duurzaam inzetbaarheid te stimuleren. Jij bepaalt dus wat je wilt leren! Het moet uiteraard wel in relatie staan met het werk wat je doet maar, dit kan dus ook voor toekomstig werk zijn. Lees hier de ervaringen van uitzendkrachten die je voor gingen, wat voor werk zij nu doen en voor welke opleiding/cursus of training zij hebben gekozen.

 

Functie: Spelleider Escaperoom

Cursus: Sociale Hygiëne

Ervaring: "Ik heb gekozen voor een cursus Sociale Hygiëne, wat aansluit bij het werk dat ik nu doe. Doordat ik deze cursus heb gevolgd kan ik mijn werk beter uitvoeren en is het een toevoeging op de vergunning van het bedrijf."


Functie: Logistiek Medewerker

Cursus: VCA-basiscertificaat

Ervaring: "Door deze cursus kan ik onveilige situaties beter herkennen en veiliger werken."


Functie: Kredietacceptant

Cursus: Vaarbewijs 1 en 2

Ervaring: "Mijn interesse ligt in de nautische sector. Doordat ik deze cursus heb gevolgd, heb ik de mogelijkheid om in de toekomst een functie binnen deze sector te vervullen."Functie: Productie Medewerker

Cursus: VCA, Heftruck en Reachtruck

Ervaring: "Ik ben van mijzelf erg leergierig. Toen ik de mogelijkheid kreeg om mijzelf verder te ontwikkelen doormiddel van de Scholingsvoucher, wilde ik die kans gelijk grijpen!"


Functie: Logistiek Medewerker

Cursus: Heftruck en Reachtruck

Ervaring: "Na het volgen van deze cursussen ben ik bewuster geworden van de ongevallen die het werk kunnen veroorzaken en is duidelijk dat veiligheid erg belangrijk is. Hierbij speelt niet alleen de verantwoordelijkheid van de werkgever een grote rol, maar ook die van mij, de werknemer. Daarnaast heb ik geleerd om beter samen te werken door meer te overleggen met mijn collega's. Zo zorg ik er voor dat de werkomgeving veilig blijft, we respectvol met elkaar omgaan en het werkplezier verhogen."


One-Hour-Lock-Up---BHV-certificaat---DOORZAAM