NL Leert Door: gratis scholing

Via de subsidieregeling NL leert door is het mogelijk kosteloos scholing te gaan volgen. Er zijn in 2021 tussen de 50.000 en 80.000 gratis (online) scholingstrajecten beschikbaar.

U kunt gebruik maken van deze gratis (online) scholingstrajecten, zonder tussenkomst van de sector of uw  werkgever. De subsidieregeling NL leert door is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioen gerechtigde leeftijd.

Met de NL leert door subsidie kunnen opleiders kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen aanbieden. Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen gebruik maken van de subsidieregeling NL leert door. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te kunnen verrichten, of om beter inzetbaar te zijn bij een ander bedrijf of andere organisatie.

Naast het aanbod via NL leert door zijn er ook nog andere organisaties die kosteloze scholing aanbieden.

Kijk voor meer info en het scholingsaanbod op: https://vindjeupdate.hoewerktnederland.nl/

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leven-lang-ontwikkelen/leven-lang-ontwikkelen-financiele-regelingen/nederland-leert-door