Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de afdeling Verzuim van GJ, Dé HR-Partner vanaf heden een gecertificeerde arbodienst is. Hiermee voldoen wij aan de gestelde eisen om deskundigheid, op het gebied van arbodienstverlening te waarborgen. Dit certificaat is gebaseerd op de eisen van het certificatieschema van de Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten (SBCA) en is ontwikkeld om de kwaliteit en professionaliteit van arbodiensten te waarborgen.

 

Het Certificaat Arbodienst toont aan dat wij voldoen aan strenge normen en procedures op het gebied van kwaliteit, klanttevredenheid en informatiebeveiliging. Vertrouwelijkheid en privacy zijn gewaarborgd: alle informatie die door ons wordt verzameld tijdens het uitvoeren van onze dienstverlening, wordt veilig en vertrouwelijk bewaard.

 

Als gecertificeerde arbodienst kunnen wij onze klanten een hoog niveau van dienstverlening garanderen. Wij beschikken over de benodigde kennis, vaardigheden en ervaring op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Hierbij stellen wij ons onafhankelijk op: wij richten ons op de belangen van alle partijen.

Wij streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten, en zullen blijven investeren in onze expertise en het verbeteren van onze processen. Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan een gezonde en veilige werkomgeving voor alle werknemers.

 

Klik hier voor meer informatie over onze arbodienstverlening.

Caitlin Renten

Marketing Medewerker

Als Marketing Medewerker houd ik me bezig met de online campagnes (META, LinkedIn en Google SEA). Daarnaast zorg ik ervoor dat Google Tagmanager optimaal staat ingericht. Naast het campagne management, heb ik een passie voor content creëren en zorg ik ervoor dat de organische content voor de Social Media kanalen de juiste doelgroep bereikt. Samen met de specialisten van GJ zorgen we ervoor dat jij op de hoogte bent van het laatste HR-nieuws.


Dit artikel is gepubliceerd op: 04-09-2023
Dit artikel is aangepast op: 31-10-2023

Terug naar overzicht