DOORZAAM heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Bij het stimuleren en bevorderen van duurzame inzetbaarheid gaat het om loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën. Wij geloven dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn/haar werk kan doen en kan blijven doen.

Lees meer over Duurzame Inzetbaarheid in ons vorige artikel.

 

Om dit te stimuleren heeft DOORZAAM jaarlijks scholingsvouchers beschikbaar. Met deze Scholingsvoucher kan de uitzendkracht één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen kiezen tot een maximum van €500 incl. btw en is gratis. De voucher is persoonlijk: de uitzendkracht kan zelf bepalen wat hij/zij wilt leren. Hierbij moet er wel een relatie zijn met het huidige of toekomstige werk.

 

Uitzendkrachten gebruikten deze Scholingsvoucher voor bijvoorbeeld: een cursus Digitale vaardigheden, Engels, Nederlands, heftruck of een training Opkomen voor jezelf. De Scholingsvoucher is bedoeld voor het vergroten van de duurzame inzetbaarheid. De uitzendkracht hier elk kalenderjaar opnieuw gebruik van maken.

 

Lees de ervaringen van uitzendkrachten die gebruik hebben gemaakt van de Scholingsvoucher hier. En zie hoe belangrijk DOORZAAM is voor jouw bedrijf!

Caitlin Renten

Geschreven op: 14-08-2023

Terug naar overzicht