In de dynamische wereld van zelfstandige professionals is het cruciaal om de juiste kansen te vinden die passen bij jouw expertise en ambities. Bij GJ, Dé HR Partner nodigen we gepassioneerde ZZP'ers uit om zich aan te sluiten bij ons groeiende ZZP-netwerk, waar uitdagende HR-projecten en mogelijkheden op jou wachten. Ontdek hoe je jouw vaardigheden kunt aanscherpen, jouw netwerk kunt vergroten en jouw carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Onze ZZP-pool is een innovatief concept dat draait om het creëren van een strategisch netwerk van zelfstandige professionals. Het stelt ZZP'ers in staat om gemakkelijk te putten uit een groot netwerk van bedrijven en HR-projecten waardoor jij snel en gemakkelijk aan de slag kunt.

Waarom onderdeel worden van onze ZZP-pool?

Breed en structureel aanbod: Als lid van ons netwerk krijg je toegang tot diverse opdrachten. Wij hebben uitdagingen die aansluiten bij jouw vaardigheden in het HR-vakgebied.

Flexibiliteit: Geniet van de vrijheid om te werken aan projecten die bij jou passen, op momenten die voor jou gunstig zijn. Onze ZZP-pool biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om de controle te houden over jouw werk- en privé balans. Wij zetten ons in voor jouw werkgeluk.

Professionele groei: Bij GJ, Dé HR-Partner geloven we in het stimuleren van professionele groei. Sluit je aan bij ons ZZP-netwerk en krijg de kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe technologieën te ontdekken en te werken aan boeiende projecten die jouw expertise uitdagen.

Betrouwbare partnerschappen: Wij streven naar het opbouwen van duurzame en betrouwbare partnerschappen met onze ZZP-leden. Jouw succes is ons succes, en we streven ernaar om een ondersteunende omgeving te creëren waarin jouw talenten tot bloei kunnen komen.

Hoe word je lid?

  1. Aanmelden: Meld je eenvoudig aan bij onze ZZP-pool door relevante informatie over jouw vaardigheden, ervaring en beschikbaarheid te verstrekken. Je kunt contact opnemen door ons te bellen 0174-281981 of mailen hr@gjpd.nl.
  2. Persoonlijk gesprek: Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken. Is er een wederzijdse klik, dan nodigen we je graag uit om lid te worden van ons netwerk.
  3. Kies jouw projecten: Wij matchen jou met opdrachten die overeenkomen met jouw vaardigheden en voorkeuren. Bekijk de beschikbare opdrachten, lees de omschrijvingen en kies de projecten die jou het meest aanspreken. Geniet van de vrijheid om te werken aan projecten die passen bij jouw interesses en doelen.
  4. Feedback & samenwerking: Na elke opdracht kun je feedback geven en ontvangen. Hierdoor bouwen we samen waardevolle relaties op met opdrachtgevers. Profiteer van de mogelijkheid om te leren en te groeien door samen te werken met diverse organisaties.

Ben je klaar om jouw carrière naar een nieuw niveau te tillen?

Sluit je aan bij ons ZZP-netwerk en ontdek een wereld van mogelijkheden en groei. Wij kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een succesvolle samenwerking.

Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon 0174-281981 of e-mail hr@gjpd.nl.

 

Gabriëlle Thijsebaard

Geschreven op: 22-01-2024

Terug naar overzicht