In de dynamische wereld van Human Resources is het soms essentieel om snel extra capaciteit of ondersteuning te vinden. Helaas is het moeilijk is om op kort termijn medewerkers te vinden in de huidige arbeidsmarkt. Daarom introduceren we met trots het GJ ZZP-netwerk; een dynamisch platform dat organisaties in staat stelt om snel toegang te krijgen tot een pool van diverse, gekwalificeerde zelfstandige professionals.

Onze ZZP-pool is een innovatief concept dat draait om het creëren van een strategisch netwerk van zelfstandige professionals. Het stelt bedrijven in staat om gemakkelijk te putten uit een groot netwerk van HR-specialisten, waardoor je snel en efficiënt kunt inspelen op projectbehoeften en piekmomenten.

De voordelen van interim HR-specialisten

Direct toegang tot talent: Met onze ZZP’ers heb je direct toegang tot diverse getalenteerde zelfstandige professionals. Wij bieden een breed netwerk met HR-specialisten met diverse expertise.

Flexibiliteit en schaalbaarheid: Organisaties kunnen profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid die een ZZP-pool biedt. Of het nu gaat om korte termijn projecten, specialistische opdrachten of ad-hoc ondersteuning, je hebt de vrijheid om professionals in te schakelen op basis van jouw specifieke behoeften.

Diversiteit en expertise: Onze ZZP-pool is samengesteld uit professionals met diverse achtergronden en expertisegebieden. Hierdoor ben je verzekerd van een rijke mix aan vaardigheden en ervaring, waardoor je de juiste professional voor elke opdracht kunt vinden.

Eenvoudige werving en selectie: Krijg snel inzicht in beschikbaarheid, vaardigheden en ervaring, en maak moeiteloos de juiste keuze voor jouw project.

Flexibiliteit zonder werkgeversrisico's: Het inhuren van een HR-interimmer bij GJ, Dé HR-Partner biedt zekerheid en flexibiliteit zonder de gebruikelijke werkgeversrisico's. Onze interimmers zijn snel inzetbaar, hebben praktische vakkennis en ervaring bij diverse bedrijven, waardoor ze zich snel kunnen aanpassen aan jouw organisatie.

Snel en doelgericht: Bij GJ, Dé HR-Partner hebben we toegewijde HR-professionals die direct beschikbaar zijn. Of je nu behoefte hebt aan extra handen om capaciteitsproblemen aan te pakken, achterstanden weg te werken, of een HR-project tot een succes te maken, wij hebben de oplossing.

Hoe werkt het?

  1. Persoonlijk gesprek: Je kunt contact opnemen door ons te bellen 0174-281981 of mailen hr@gjpd.nl. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek zullen wij onze ZZP-pool raadplegen en gaan zoeken naar de beste match passend bij jouw wensen. 
  2. Selectie & inzet: Je kunt de voorgestelde ZZP'ers bekijken, hun profielen analyseren en degenen kiezen die het beste aansluiten bij jouw behoeften. De geselecteerde professional kan vervolgens na overleg aan de slag op het gewenste moment.
  3. Feedback & evaluatie: Na voltooiing van de opdracht kunnen zowel de organisatie als de ZZP'er feedback geven. Dit helpt bij het continu verbeteren van de kwaliteit en het waarborgen van een positieve samenwerking.

Onze (interim) HR-specialisten staan klaar om jouw organisatie op korte termijn te ondersteunen, of het nu gaat om het opvangen van capaciteitsproblemen, het wegwerken van achterstanden, of het succesvol uitvoeren van een HR-project.

Start vandaag nog met onze ZZP’ers

Wij denken graag met je mee en verstrekken passend en persoonlijk advies. Voor meer informatie over onze HR-professionals of het maken van een afspraak, neem contact met ons op via telefoon 0174-281981 of e-mail hr@gjpd.nl.

Ontdek hoe GJ, Dé HR-Partner jouw organisatie kan ondersteunen met snel beschikbare, ervaren HR-experts.

Gabriëlle Thijsebaard

Geschreven op: 22-01-2024

Terug naar overzicht