Met een extern vertrouwenspersoon op de werkvloer krijg je een fijnere sfeer. Het helpt bij het verminderen van meningsverschillen en het opbouwen van goede relaties tussen collega's. Zo'n persoon zorgt er ook voor dat iedereen zich aan de regels houdt en eerlijk is. Dit alles maakt de werkplek een stuk prettiger.

Een externe vertrouwenspersoon op de werkvloer brengt voordelen met zich mee. Ten eerste zijn ze helemaal onafhankelijk en onpartijdig. Ze staan buiten het bedrijf, dus ze hebben geen verborgen agenda. Een vertrouwenspersoon helpt bij het verminderen van meningsverschillen en het opbouwen van goede relaties tussen collega's. Ook zorgt het ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt en eerlijk is. Dit alles maakt de werkplek een stuk prettiger.

Daarnaast hebben ze veel ervaring omdat ze fulltime met dit soort zaken bezig zijn. Ze zijn ook makkelijker bereikbaar en missen niks wat in de bedrijfscultuur speelt. Ten slotte hoef je je geen zorgen te maken over hun opleiding en bijscholing, wij werken met LVV gecertificeerde vertrouwenspersonen. Vooral voor kleinere bedrijven scheelt dit een grote investering.