HR-dashboard & -rapportages

een breed aanbod van verschillende HR-rapportages & - dashboards. Genereer met een druk op de knop overzichten over absentie-uren, verzuimpercentages, fte's en afdelingen.

Verlof- & verzuimregistratie

toegang tot de verlof- en verzuimmodule zodat zelf eenvoudig verlof aanvragen afgehandeld kunnen worden en het verzuim kan worden bijgehouden.

HR Workflows

Elk bedrijf heeft zijn HR-processen net ietsje anders ingericht. Door gebruik te maken van onze flexibele HR-workflows kun je deze processen eenvoudig verwerken, taken toewijzen aan desbetreffende gebruikers en volg je de resultaten op de voet.

Contract genereren

Met de Word add-on creëer je met één druk op de knop documenten. Het aanmaken van een contract of loonbelastingverklaring is nog nooit zo eenvoudig geweest, door standaard velden te laten invullen is het alleen nog een druk op de knop.

HR Signalen

Er worden automatisch meldingen naar iedereen in de keten verstuurd, van CEO tot HR en uiteindelijk ook de mensen op de werkvloer. Zo vergeet niemand ooit meer een contractverlenging, mijlpaal of HR-taak. Cao-signalen zijn hierin ook een mogelijkheid.

Digitaal Dossier

Een compleet overzicht van alle werknemers. Alle cases, documenten en beoordelingen in één oogopslag bij elkaar. Door het simpele dashboard is het een fluitje van een cent.

MSS en ESS

Zowel managers als medewerkers kunnen inloggen. Medewerkers kunnen loonstroken 24/7 inzien, het contract of eigen gegevens wijzigen bij verhuizing of bankrekeningnummer wijziging. Uiteraard dient de manager dit te accorderen.  

Standaard Integraties

Het pakket is momenteel al geïntegreerd met meer dan 100 andere applicaties. Van boekhouding software tot tijdregistratie- en planning software en van 360 graden feedback tools tot pensioen leveranciers.