Veiligheid voor de werknemers

Industrie productie 1467567311

Doorgeleidingsplicht: wie doet wat?

U als opdrachtgever moet ervoor zorgen dat GJ dé HR-Partner voldoende informatie krijgt om onze uitzendkrachten goed voor te lichten en voor te bereiden op hun nieuwe functie. Dit doen wij door middel van een RI&E ( risico en inventarisatie formulier ) Zie onderstaand stroomschema hoe dit te werk gaat:

Als dit formulier goed is ingevuld kunnen wij onze uitzendkrachten volledig informeren over het werk wat zij gaan doen, en wat voor risico’s ze hierbij kunnen lopen. Mocht u hier meer informatie over willen kunt u bellen met 0174-281981, neem contact op met uw contactpersoon of stuur een mail naar info@gjpd.nl.

Veiligheid voor de werknemers

Als werkgever draagt u zelf ook de verantwoordelijkheid om een veilige werkomgeving te creëren.

U verhoogt de veiligheid niet door enkel te investeren in technische hulpmiddelen of door de juiste trainingen aan te bieden. Veilig werken is een samenspel van mens, techniek, proces en leiderschap. Belangrijk is om op al deze vlakken veranderingen door te voeren wanneer de veiligheid verbetert dient te worden.

Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u contact met ons opnemen via info@gjpd.nl of u kunt ons bereiken op 0174-281981.

Wij, van GJ, vinden het belangrijk dat een uitzend-/payrollkracht gelukkig, vitaal en gezond kan blijven werken tot aan zijn/haar pensioen.

Wilt u op de hoogte zijn van wat GJ allemaal te bieden heeft voor onze uitzend- en payrollkrachten? Neem dan een kijkje op de werknemers pagina die wij speciaal voor hun gemaakt hebben.