Loopbaanintermediair

3S4A0477

Een leven lang ontwikkelen, werken op een gezonde manier en voorbereid zijn op de externe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, dát is waar Duurzame Inzetbaarheid om draait.

De arbeidsmarkt van tegenwoordig is krap. Er is veel vraag naar goed personeel, maar weinig aanbod. De vaardigheden die mensen hebben en die nodig zijn is een grote uitdaging in deze tijd. GJ dé HR-Partner is hierdoor gestart met het project Loopbaanintermediair.

Colette de Vreede heeft deze rol op zich genomen en zal zich hieronder alvast aan u voorstellen.

Ik ben Colette, 32 jaar jong en sinds 2018 werkzaam bij GJ dé HR-Partner. Ik ben werkzaam op de afdeling Backoffice/salarisadministratie.

Door werkzaam te zijn op deze afdeling heb ik dagelijks contact met de uitzendkrachten en met onze opdrachtgevers. Op onze afdeling beantwoorden wij vragen, geven wij gevraagd en ongevraagd advies en bieden wij de uitzendkrachten een luisterend oor. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband.

Als Loopbaan Intermediair wil ik deze vertrouwensband vergroten. Ik wil hun binden door ontwikkeling en perspectief te bieden, waardoor ze kwalitatief hoogwaardige uitzendkrachten worden en hierdoor ook langer inzetbaar zijn bij u, de inlener.

De voordelen voor u als inlener:

  • De flexkrachten blijven aan uw bedrijf gebonden en zijn langer inzetbaar.
  • Inzicht in de potentie van flexkrachten om op langere termijn te passen in de cultuur en werkmethodieken van de organisatie.
  • Zaken doen met een intermediair die praktische oplossingen heeft voor de ontwikkeling van uitzendkrachten én mogelijk ook voor uw vaste krachten.

Een voorbeeld:

Meneer X werkt, als uitzendkracht,  in uw bedrijf als productiemedewerker, maar hij wilt graag doorleren en de functie van logistiek medewerker binnen uw bedrijf vervullen. Hij heeft hiervoor een VCA certificaat nodig. De loopbaanintermediair zal dan het gesprek aangaan met u en met meneer X om een ontwikkeling pad uit te stippelen. Wij kunnen meneer X faciliteren in de VCA cursus en u heeft een uitzendkracht die graag bij u aan het werk wilt blijven en hierdoor ook verbonden zal blijven.

Bent u geïnteresseerd en wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met Colette de Vreede via heppie@gjpd.nl of bel 0174-281981.