Geen dag is het hetzelfde!

Backoffice

Medewerker personeelsadministratie

Wil jij een gevarieerde administratieve baan in een gezellig team? Onze collega’s van de backoffice hebben dringend versterking nodig. Word jij blij van cijfers, cao’s en uitzoekklussen? Dan drinken we graag een kop koffie of thee met jou!

Wat ga je doen?

Op de afdeling backoffice kun jij je helemaal uitleven. Jij bent het aanspreekpunt voor uitzendkrachten, klanten en collega’s die elke dag jouw kennis en kunde nodig hebben. Zo verloon jij wekelijks onze uitzend- en payrollkrachten, je verwerkt inschrijvingen en stelt contracten op. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, ben je op de hoogte van ruim 30 cao’s.

Als backoffice medewerker heb jij een signalerende en adviserende rol. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat diverse cao-procedures, NBBU-regels en kwaliteitssystemen worden gewaarborgd.

Kortom, een diverse functie waar nog veel meer bij komt kijken!

Word je inmiddels al enthousiast na het lezen van deze tekst? Dan nodigen we je uit om te reageren! We lichten de complete functie (en alle bijbehorende taken) graag toe in een persoonlijk gesprek.

Over het bedrijf

Bij GJ, Dé HR-Partner kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

En leuk om te vermelden: onlangs zijn wij genomineerd voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs!

Wie ben jij?

Om deze functie succesvol in te vullen is het belangrijk dat je integer bent en organisatiesensitief, je werkt immers met vertrouwelijke gegevens. Ook accuratesse is essentieel in deze rol. 

Omdat we hecht een team zijn vragen we ook jouw flexibiliteit in het samenwerken met de collega’s, zodat we elkaar kunnen helpen op de momenten dat het nodig is. Een proactieve houding is daarbij zeer welkom! In onze dynamische organisatie, waar veel ad hoc wordt gewerkt, is het verder van belang dat je snel kunt schakelen en probleemoplossend bent. En ja… Westlanders werken hard dus als dat ook in jouw DNA zit, dan zou je weleens heel goed in ons team kunnen passen!

Verder vragen wij:

  • MBO+ werk- en denkniveau.
  • Relevante werkervaring bij voorkeur in de uitzend-/payrollbranche.
  • Kennis van de NBBU-cao en geldende cao’s van onze klanten of bereidheid deze kennis op te doen.
  • Een SEU-diploma of de bereidheid deze te behalen.

Wat krijg je terug?

  • Een goed salaris.
  • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.
  • 25 vakantiedagen aangevuld met 32 uur ATV per jaar en 8% vakantiegeld.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden.
  • Een prettige, collegiale en informele werkomgeving waarbij de lijnen kort zijn.
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan nu met je CV en motivatie via onderstaande button. Naar aanleiding van je sollicitatie zullen we telefonisch contact met je opnemen voor een eerste kennismaking. Zijn we van beide kanten positief dan volgen er vervolgens twee persoonlijke gesprekken.

Heb je nog vragen bel, mail of Whatsapp Sabine. 06-21462546 of s.vandiepen@gjpd.nl.

Solliciteer direct!

Uw upload kan alleen een jpg, txt, pdf of docs bestand zijn van maximaal 5MB.