Saai invoerwerk? Nee dat is het nooit!

Backoffice

Junior Backoffice Medewerker

Wil jij een bijdrage leveren aan de ambitie en groei van GJ, Dé HR-Partner en heb jij kennis en ervaring in de uitzend-/ payrollbranche? Onze collega’s van de backoffice zijn per direct op zoek naar versterking.

Wat ga je doen?

Op de afdeling backoffice kun jij jezelf helemaal uitleven. Jij bent het aanspreekpunt voor uitzendkrachten en collega’s die elke dag jouw kennis en kunde nodig hebben, deze kennis ga jij in deze functie natuurlijk opbouwen totdat je een allesweter bent. Zo zorg jij onder andere wekelijks voor de verloning van onze uitzend- en payrollkrachten, je verwerkt inschrijvingen en stelt contracten op. Je groeit gaandeweg naar de functie van Backoffice Medewerker. Kortom, een diverse functie waar nog veel meer bij komt kijken!

Word je al enthousiast bij het lezen van deze tekst? Dan nodigen we je uit om te reageren! We lichten de complete functie (en alle bijbehorende taken) graag aan je toe in een persoonlijk gesprek.

Over het bedrijf

Bij GJ, Dé HR-Partner kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

En extra leuk om te vermelden; Wij hebben de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021 gewonnen!

Wie ben jij?

Om deze functie succesvol in te vullen is het belangrijk dat je leergierig bent, accuraat en vooral de drive hebt om enthousiast aan het werk te gaan. Daarnaast is enige kennis van Office 365 een vereiste.

Omdat we echt een team zijn, vragen we ook jouw flexibiliteit en samenwerking, zodat we elkaar kunnen helpen op de momenten dat het nodig is. Een proactieve houding is daarbij zeer welkom! In onze dynamische organisatie, waar veel ad hoc wordt gewerkt, is het verder van belang dat je snel kunt schakelen en probleemoplossend bent. En ja… Westlanders werken hard, dus als dat ook in jouw DNA zit, dan zou je weleens heel goed in ons team kunnen passen!

Verder vragen wij:

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Een leergierige en positieve houding
 • Relevante werkervaring in de uitzend-/payrollbranche (is een pré!)
 • Kennis van de NBBU-cao en geldende cao’s van onze klanten of bereidheid deze kennis op te doen
 • Heb je al een SEU-diploma? Top! Zo niet, ben je bereid om deze te halen?

Wat krijg je terug?

 • Een salaris welke past bij jou kennis en kunde
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid
 • 25 vakantiedagen aangevuld met 32 uur ATV per jaar en 8% vakantiegeld
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • Een prettige, collegiale en informele werkomgeving waarbij de lijnen kort zijn
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels
 • Veel mogelijkheden om jouzelf te ontplooien tot een Backoffice Specialist

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan nu met je CV en motivatie via onderstaande button. Naar aanleiding van je sollicitatie zullen we telefonisch contact met je opnemen voor een eerste kennismaking. Zijn we van beide kanten positief dan volgen er vervolgens twee persoonlijke gesprekken.

Heb je nog vragen bel, mail of Whatsapp Sabine. 06-21462546 of s.vandiepen@gjpd.nl.

Solliciteer direct!

Uw upload kan alleen een jpg, txt, pdf of docs bestand zijn van maximaal 5MB.