Een advies geven door goed te luisteren naar de werknemer geeft voldoening!

Verzuimbeheer

Bedrijfsarts

Ter uitbreiding van ons GJ Verzuim team zijn wij op zoek naar enthousiaste bedrijfsarts voor minimaal 4 uur per week in loondienst. Ook als ZZP’er ben je bij ons van harte welkom.

Als bedrijfsarts maak jij hét verschil voor mkb’ers in de regio en weet je precies wat zij nodig hebben op het gebied van verzuimpreventie en re-integratie advies voor spoedig herstel van werknemers.

Wat ga je doen als bedrijfsarts?

Als bedrijfsarts bij GJ Verzuim ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van werknemers conform de Wet Verbetering Poortwachter, het verzuimbeleid, arbobeleid, preventie, arbeidsomstandigheden verzuimspreekuur. Het betreft een proactieve adviesrol, en je bent beschikbaar voor tussentijdse afstemming met de casemanagers. Daarnaast signaleer en rapporteer je halfjaarlijkse trends richting de organisatie. Je komt te werken in een stabiel, zelfstandig functionerend team, dat bestaat uit een groep collega’s met diversiteit in leeftijd en ervaring. Er heerst een echte ‘no-nonsense’ mentaliteit. Je werkt nauw samen met de casemanagers, arbeidsdeskundigen en verpleegkundige en maakt gebruik van ons ISO gecertificeerd verzuimsysteem.

Gewenst profiel

Natuurlijk heb je een afgeronde opleiding Geneeskunde en een geldige BIG-registratie of ben je in de afrondende fase van de studie bedrijfsarts. Daarnaast vind je het een uitdaging om werknemers en ondernemers ongevraagd te adviseren en verder te helpen en sta je stevig in je schoenen. Verder is het voor jou belangrijk dat je de ruimte krijgt voor ontwikkeling en ondernemerschap. Je bent makkelijk benaderbaar en werkt graag in een informele organisatie.

Over GJ, Dé HR-Partner 

Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wie ben jij?

Om deze functie succesvol in te vullen is het belangrijk dat je integer bent en organisatiesensitief, je werkt immers met vertrouwelijke gegevens. Ook accuratesse is essentieel in deze rol. 

Omdat we hecht een team zijn vragen we ook jouw flexibiliteit in het samenwerken met de collega’s, zodat we elkaar kunnen helpen op de momenten dat het nodig is. Een proactieve houding is daarbij zeer welkom! In onze dynamische organisatie, waar veel ad hoc wordt gewerkt, is het verder van belang dat je snel kunt schakelen en probleemoplossend bent. En ja… Westlanders werken hard dus als dat ook in jouw DNA zit, dan zou je weleens heel goed in ons team kunnen passen!

Wij bieden (maar wat wil jij?):

  • Een uitdagende functie binnen een innovatieve enthousiaste organisatie.
  • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.
  • Een dynamische organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen.
  • Enthousiaste collega’s en een prettige en collegiale sfeer.
  • Duurzaamheid en vitaliteit als belangrijke waarden.

Herken jij jezelf in het profiel maar heb je nog vragen? Stel deze dan aan Jolanda van der Wel via 0174-281981 of pz@gjpd.nl. Solliciteren kan via het formulier op deze pagina.

 

Interesse? Solliciteren kan al binnen 1 minuut!

Uw upload kan alleen een jpg, txt, pdf of docs bestand zijn van maximaal 5MB.