Salaris- en Personeelsadministratie waar geen dag hetzelfde is!

Backoffice

Administratief HR Medewerker

Wil jij een bijdrage leveren aan de ambitie en groei van GJ, Dé HR-Partner en wil jij jouw kennis uitbreiden of opdoen op het gebied van uitzend- en payrolladministratie en de daarbij horende HR- en Salaris-administratieve taken? Onze collega’s van de backoffice zijn per direct op zoek naar versterking!

Wat ga je doen?

Op de afdeling backoffice kun jij jezelf helemaal uitleven. Jij bent het aanspreekpunt voor uitzendkrachten, klanten en collega’s die elke dag jouw kennis en kunde nodig hebben. Zo zorg jij wekelijks voor de verloning van onze uitzend- en payrollkrachten, je verwerkt inschrijvingen en stelt contracten op. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, ben je op de hoogte van ruim 30 cao’s.
Als administratief HR medewerker heb jij een signalerende en adviserende rol. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat diverse cao-procedures, NBBU-regels en kwaliteitssystemen worden gewaarborgd. Kortom, een diverse functie waar nog veel meer bij komt kijken!

Word je al enthousiast bij het lezen van deze tekst? Dan nodigen we je uit om te reageren! We lichten de complete functie (en alle bijbehorende taken) graag aan je toe in een persoonlijk gesprek.

Over het bedrijf

Bij GJ, Dé HR-Partner kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

En extra leuk om te vermelden; Wij hebben de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021 gewonnen!

Wie ben jij?

Om deze functie succesvol in te vullen is het belangrijk dat je integer bent en organisatiesensitief, je werkt immers met vertrouwelijke gegevens. Ook accuratesse is essentieel in deze rol. 

Omdat we echt een team zijn, vragen we ook jouw flexibiliteit en samenwerking, zodat we elkaar kunnen helpen op de momenten dat het nodig is. Een proactieve houding is daarbij zeer welkom! In onze dynamische organisatie, waar veel ad hoc wordt gewerkt, is het verder van belang dat je snel kunt schakelen en probleemoplossend bent. En ja… Westlanders werken hard, dus als dat ook in jouw DNA zit, dan zou je weleens heel goed in ons team kunnen passen!

Verder vragen wij:

 • MBO werk- en denkniveau en administratief onderlegd
 • Ervaring of geen ervaring maakt niet uit, zolang je leergierig bent!
 • Kennis van de NBBU-cao en geldende cao’s van onze klanten of bereidheid deze kennis op te doen
 • Een SEU-diploma of de bereidheid deze te behalen
 • Een PDL-diploma of de bereidheid deze te behalen
 • Kennis van MS Office en gek op getallen
 • Je wilt graag advies geven en je bent probleemoplossend

Wat krijg je terug?

 • Een marktconform salaris
 • Een dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen, aangevuld met 32 uur ATV (o.b.v. fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld
 • Sport- en fietsregeling
 • Vitaliteitsprogramma
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels
 • Een goede pensioenregeling

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan nu met je CV en motivatie via onderstaande button. Naar aanleiding van je sollicitatie zullen we telefonisch contact met je opnemen voor een eerste kennismaking. Zijn we van beide kanten positief dan volgen er vervolgens twee persoonlijke gesprekken.

Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust aan pz@gjpd.nl onder vemelding van de vacature.

Solliciteer direct!

Uw upload kan alleen een jpg, txt, pdf of docs bestand zijn van maximaal 5MB.