Ga direct naar de inhoud.

Werknemer

Bij GJ Personeelsdiensten geloven wij dat ieder mens zijn eigen specifieke talenten heeft. Jouw eigen drijfveren en ambities zijn altijd het uitgangspunt bij het zoeken naar de juiste baan. Wij kijken verder dan enkel naar je cv. We zijn geïnteresseerd in jou als persoon, je motivatie, je waarden en je ambities.

GJ Personeelsdiensten werkt voor opdrachtgevers in diverse branches. We vervullen voor hen vacatures op alle niveaus: van laaggeschoold werk tot functies op hbo- en wo-niveau. Met meer dan 18 jaar ervaring, is GJ Personeelsdiensten één van de meest gerenommeerde bureaus in Rijnmond, Haaglanden en Westland. Onze doelstelling is om te komen tot een optimale match tussen jou als kandidaat en één van onze opdrachtgevers.

Spreekt onze werkwijze je aan en wil je onze dienstverlening persoonlijk ervaren ga dan direct naar inschrijven en laat je gegevens achter.

Oriënteren

Je carrière begint met weten wat je wilt, je talenten ontdekken en je hart volgen zodat jij kunt worden wie je bent.

Meer over oriënteren

Inschrijven als uitzendkracht

Op zoek naar een (nieuwe) baan en spreekt onze werkwijze je aan? Schrijf je dan direct in.

Meer over inschrijven

Sollicitatietips

Als je een sollicitatie goed voorbereidt, vergroot dat je kans op het vinden van een leuke baan. Wij helpen je graag een handje op weg met een aantal tips.

Meer over sollicitatietips

Veelgestelde vragen

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Meer over veelgestelde vragen