Ga direct naar de inhoud.

Werving en Selectie

Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf? GJ Personeelsdiensten neemt het werving- en selectieproces graag van u over. Naast onze expertise op het gebied van flexibele personeelsoplossingen (http://www.gjpersoneelsdiensten.nl/nl/werkgevers/uitzenden) zijn wij ook de juiste partner voor uw onderneming, als het aankomt op werving & selectie van vaste medewerkers. Wij kijken goed naar uw organisatie, de cultuur en uw toekomstplannen. Vervolgens stellen wij  een functieprofiel op, formuleren selectiecriteria, voeren selectiegesprekken en stellen een aantal geschikte kandidaten aan u voor. De nieuwe medewerker treedt bij u in dienst. 

GJ Personeelsdiensten weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar uitstekende medewerkers. Kiest u voor ons, dan kiest u voor persoonlijk, maatwerk  en kwaliteit tegen aantrekkelijke en transparante tarieven.

Heeft u behoefte aan professionele ondersteuning bij uw zoektocht naar de perfecte kandidaten? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Personeel-13 Profielen-20     

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden

De bedrijfsvoering van GJPD is erop gericht om de werkzoekende een eerlijke kans op werkt te geven, ongeacht diens leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politiek- of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit.