Ga direct naar de inhoud.

Uitzenden

De economie verlangt steeds meer een flexibele inzet van de markt. Als organisatie zal u ook met enige regelmaat hiermee te maken hebben. U wilt in staat zijn direct pieken op te vangen. En wanneer de pieken voorbij zijn, wilt u moeiteloos uw personeelsbestand kunnen aanpassen. Juist voor deze momenten kunt u op GJ Personeelsdiensten rekenen. Wij zorgen voor de juiste kandidaat om een zieke medewerker te vervangen, maar ook met een compleet team voor een project kunnen wij u helpen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het invullen van structurele vacatures (http://www.gjpersoneelsdiensten.nl/nl/werkgevers/werving-en-selectie).

Ook voor toekomstig vast personeel is uitzenden een uitkomst. U kunt al na 1040 gewerkte uren kosteloos een contract aanbieden aan uw voormalige uitzendkracht. Eigenlijk heeft u zo een hele lange proeftijd, waarin u goed kunt bepalen of u de werknemer voor langere tijd aan u wilt binden.

We geloven niet in successen op korte termijn. Met onze  jarenlange ervaring  in het uitzenden van  personeel in vrijwel alle vakgebieden en branches (van glastuinbouw tot tot productie en van veiliing tot techniek)  kunt u rekenen op onze deskundige intercedenten en een groot kandidatenbestand in de regio’s  Westland, Rijnmond, Lansingerland, Haaglanden en regio Eindhoven.  Wij nemen de werving uit handen en selecteren voor u de beste kandidaten. Onze flexwerkers voldoen aan alle gewenste kwalificaties en hebben ruime werkervaring. Door onze lage overheadkosten en onze efficiënte manier van werken, leveren wij tegen zeer scherpe tarieven.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers. Wij komen graag bij u langs om onze dienstverlening toe te lichten.

En als u voor de koffie zorgt, nemen wij het gebak mee.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden

De bedrijfsvoering van GJPD is erop gericht om de werkzoekende een eerlijke kans op werkt te geven, ongeacht diens leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politiek- of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit.