Ga direct naar de inhoud.

Payroll

Werken met payroll biedt u meer flexibiliteit, gemak, tijdswinst, financieel voordeel en minder risico. GJ Personeelsdiensten is uw payrollspecialist binnen elke sector.

Als werkgever kunt u uw tijd wel beter besteden dan aan alle administratieve randzaken die met uw personeel te maken hebben. U wilt wel graag controle blijven houden, maar liever niet te maken krijgen met arbodiensten, loonadministratiekantoren, pensioenfondsen etc.

Dan is payrolling de oplossing voor u! Payrolling is eigenlijk niets meer dan het uitzenden of detacheren van personeel dat door u zelf is geworven en geselecteerd. Wij nemen alle administratieve verplichtingen en financiële risico's die gepaard gaan met het werkgeverschap van u over.

GJ Personeelsdiensten neemt uw medewerkers op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Nadat u een kandidaat heeft aangenomen, meldt u deze bij GJ Personeelsdiensten. Onze payroll-specialisten nemen dan de vereiste administratieve handelingen van u over.

Payroll is ook heel aantrekkelijk vanuit financieel oogpunt. U betaalt alleen de gewerkte uren zodat u precies weet waar u aan toe bent. De kosten van ziekte en vrije dagen zijn inclusief. Elke periode ontvangt u een duidelijk overzicht van de kosten. Werken met payroll biedt u dus meer flexibiliteit, gemak, tijdswinst, financieel voordeel en minder risico. GJ Personeelsdiensten is uw payroll specialist binnen elke sector.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden

Voordelen:

  • Kostenbeheersing, duidelijkheid vooraf
  • Geen administratieve rompslomp (onder meer praktisch bij korte dienstverbanden zoals vakantiewerk)
  • Goede kandidaat door ú geselecteerd
  • Ziekteverzuimbegeleiding
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Alleen gewerkte uren worden gefactureerd
  • Scherpe tarieven