Ga direct naar de inhoud.

Backoffice voor Uitzendbureau's

GJ Personeelsdiensten heeft de expertise en vakkennis om ontwikkelingen in de flexibele arbeidsmarkt bij te houden. De aandacht voor jou als ondernemer hoort bij het plaatsen van kandidaten.

Backoffice uitbesteden bij GJ Personeelsdiensten

Je backoffice uitbesteden aan GJ Personeelsdiensten betekent dat je alle administratieve en financiële aspecten van de verloning in handen geeft van een expert. Maar dat je wel grip houdt op jouw bedrijf en je omzet ook in je boeken houdt. En dat heeft zo zijn voordelen.

Wij nemen bijvoorbeeld de voorfinanciering van de lonen voor onze rekening. Bovendien laten we jou en je uitzendkrachten profiteren van de snelheid van onze automatisering en online platformen. Daarnaast staat onze kennis en expertise op het gebied van verloning voortdurend tot jouw beschikking.

Onze backoffice dienstverlening is bovendien persoonlijk en ingericht naar jouw wensen. Zodat je geen omkijken meer hebt naar de belangrijke bijzaken, maar volledig kan richten op de waardevolle hoofdzaken: jouw klanten en het bemiddelen in arbeid.

Wat nemen we onder andere voor jou uit handen?

  • Tijdige en correcte uitbetaling uitzendkrachten;
  • Voorfinanciering;
  • Facturatie aan je eindklanten (indien gewenst);
  • Debiteurenbeheer en risicomanagement;
  • Bijhouden digitaal dossier.

Wat zijn de kosten?

Onze tarieven berusten op maatwerk. Daarbij gaan we er niet vanuit wat onze dienstverlening jou moet kosten, maar wat deze jou kan opleveren. Daarom scherpen we op transparante wijze de tarieven voor onze diensten aan en passen we de omrekenfactoren toe die voor jou het beste uitpakken. Rekening houdend met het volgende:

  • Het soort contractvorm;
  • De manier van verlonen;
  • De omvang van jouw debiteurenportefeuille;
  • Jouw betalingsvoorwaarden;
  • Het volume van jouw uitzendbestand.

Certificering

GJ Personeelsdiensten is jouw gecertificeerde partner. Via onderstaande link kunt u kijken welke certificeringen GJ Personeelsdiensten heeft: 

Certificeringen

Wil je een uitzendbureau beginnen?

De dynamiek in de flexibele arbeidsmarkt verruimt de kansen voor startende ondernemers in de uitzendbranche. Om een goede start te maken moet alle aandacht uit kunnen gaan naar het werven van klanten en kandidaten. Maar tegelijkertijd moet de backoffice ook betrouwbaar, effectief en kostenefficiënt functioneren.

Van begin af aan jouw backoffice uitbesteden aan GJ Personeelsdiensten is dan een verstandige keuze: jij houdt grip op alle processen, je weet waar je aan toe bent met de kosten en je kan volledig richten op alle commerciële activiteiten.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op.

* verplichte velden