Ga direct naar de inhoud.

Werkgever

Met ruim 18 jaar ervaring behoort GJ Personeelsdiensten tot de meest gerenommeerde uitzendbureaus in regio Rijnmond, Haaglanden, Westland en Eindhoven. Dit hebben we bereikt door de combinatie van ons banenaanbod, diverse ondernemingen, goede arbeidsvoorwaarden en gediplomeerde medewerkers die op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw onderneming.

Uitzenden

Snel en flexibel inzetten van personeel op het moment dat u extra ondersteuning nodig heeft.

Meer over uitzenden

Payroll

Meer flexibiliteit, tijdwinst, financieel voordeel  en minder risico’s door payroll.

Meer over payroll

Verzuimbeheer

Ziekteverzuim is een onvermijdbaar aspect binnen ieder bedrijf wat zorgt voor flink wat administratieve rompslomp. GJ Verzuimbeheer neemt deze rompslomp voor u uit handen.

Meer over verzuimbeheer

Salarisadministratie

Op een professionele manier nemen wij de arbeidsintensieve taak van salarisadministratie u uit handen.

Meer over salarisadministratie

HR Advies

GJ Personeelsdiensten is een full service HR-dienstverlener. Van uitzenden, werving en selectie tot payroll en verzuimbeheer. Daarnaast bieden wij ook nog andere HR-oplossingen.

Meer over hr advies

Werving en Selectie

Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf? Ook dan is  GJ Personeelsdiensten de juiste partner voor u. Wij nemen het volledige werving- en selectie proces graag van u over.

Meer over werving en selectie

Urenregistratie

Voor werkgevers bestaat er een eenvoudige manier om de uren aan GJ Personeelsdiensten door te geven; via het urenprogramma NoCore Online.

Meer over urenregistratie