Ga direct naar de inhoud.

Ook voor ZZP’ers is GJ dé HR Partner!

Is het werk voor u weggevallen? Weet u dat er regelingen zijn om uw inkomensverlies te overbruggen? GJ Personeelsdiensten kan u helpen en informeren wat betreft deze regelingen. Wij vertellen wat de voorwaarden zijn en wat er nodig is voor het doen van de aanvraag.

Je hebt één aanspreekpunt bij GJ Personeelsdiensten waar je met al je vragen terecht kunt.

Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemen

Gebruik maken van de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemen(TOZO)?

Deze uitkering kun je aanvragen voor een inkomensaanvulling tot het sociaal minimum voor maximaal 3 maanden. Deze regeling is met terugwerkende kracht vanaf 1 maart beschikbaar en voor maximaal 3 maanden aan te vragen. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact met ons op. 

Lening bedrijfskapitaal

Problemen om facturen te betalen, vraag dan een lening aan voor bedrijfskapitaal! De lening mag maximaal €10.157,- bedragen en de looptijd is maximaal 3 jaar tegen 2% rente.

Hulp nodig bij de aanvraag van een Tozo-lening, neem contact op met GJ Personeelsdiensten.

Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren

Gebruik maken van de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS)?

Een eenmalige tegemoetkoming van € 4.000,- per onderneming. Dit kunt u aanvragen als er ten minste een omzetverlies is van € 4.000,-. Ook in dit geval dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hulp nodig bij de aanvraag TOGS, neem contact op met GJ Personeelsdiensten.

Voor deze aanvraag heeft u een eHerkenning niveau 1 nodig.

Onze service voor jou? 

Wij leggen graag uit wat er mogelijk is in jouw situatie en of je voor een regeling in aanmerking komt. Voor €80,- helpen we je met het aanvragen. Na 2 uur zullen wij op basis van nacalculatie factureren.

0174-281981

zzp@gjpd.nl