Ga direct naar de inhoud.

GJ Personeelsdiensten

GJ Personeelsdiensten is in 1998 opgericht in Monster. Vanaf deze datum werd er gewerkt als Green Job Uitzendbureau BV. Deze naam is nog steeds de statutaire naam van de onderneming. 

In 2001 wilde de directie haar aandachtsgebieden verbreden en kwam al snel tot de ontdekking dat de naam Green Job buiten de tuinbouwgebieden niet aansloeg. Vanaf dat moment is gekozen voor een tweede handelsnaam en dat werd GJ Personeelsdiensten.

Door onze flexibele instelling en persoonlijke werkwijze hebben wij in het 18-jarig bestaan een grote klantenkring opgebouwd.

Onze medewerkers

De medewerkers van GJ Personeelsdiensten hebben zich gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke arbeidskrachten in de productie, het leveren van vast personeel voor kantoorfuncties en payrolling in de bouwsector en horeca.

Certificeringen

GJ Personeelsdiensten werkt volgens de NEN 4400-1 norm. 

Erkend Leerbedrijf

Tevens zijn wij per heden een erkend leerbedrijf voor de volgende studies:

  • Junior Accountmanager Crebo 25132
  • Intercedent Crebo 25136

Erkend Leerbedrijf

Samenwerking BeslagHulp en GJ Personeelsdiensten

Per heden is GJ Personeelsdiensten een samenwerking aangegaan met het project Duurzame Inzetbaarheid georganiseerd door de NBBU. GJ Personeelsdiensten richt zich in dit project op 'Flexkrachten en loonbeslagen'. Door een helpende hand te bieden als werkgever hopen wij ons te kunnen profileren als een uitzendbureau wat gaat voor goed werkgeverschap voor nieuwe kandidaten en bestaande kandidaten. 

Beslaghulp

Downloads met meer informatie:

  • Besparing op uw personeelskosten
  • Garantie van de juiste CAO toepassingen
  • Geen administratieve rompslomp
  • Meer tijd om te ondernemen