Ga direct naar de inhoud.

Introductie 'de Toekomst'

Sinds kort hebben wij nieuwe platformen waar je ons kunt bereiken, zien en horen. Wij zijn nu ook te bereiken via Whatsapp +31 6 144 60 296 op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Dit naast e-mail, telefoon, Facebook en Instagram.

Ook kun je ons in de toekomst (per 1 augustus) zien en horen op Youtube. Ga naar kanaal GJ Personeelsdiensten en abonneer je op ons kanaal en kom meer te weten over GJ, de diensten die wij aanbieden, de wet- en regelgeving die verandert en natuurlijk onze vacatures!

GJ Personeelsdiensten vindt innovatie belangrijk. Wij zijn alert op nieuwe ontwikkelingen en hebben per 01 juli 2019 een nieuwe methode voor klanten om medewerkers in te schrijven, namelijk het Self Service Concept binnen ons online urenportal. Door dit nieuwe concept worden inschrijvingen gemiddeld met 80% versnelt. Sta je als klant open voor deze nieuwe methode stuur dan een email naar info@gjpd.nl onder vermelding van SSC, dan zullen wij spoedig contact opnemen. Het is geheel gratis.

Heb je vragen laat het ons dan even weten.