Ga direct naar de inhoud.

Nieuws(brieven)

Nieuwsbrief GJPD

Heeft u na 1 juli 2015 het dienstverband met een zieke werknemer beëindigd en hiervoor een transitievergoeding betaald? Dan heeft GJ Personeelsdiensten goed nieuws voor u!

Meer over: Nieuwsbrief GJPD

Nieuwsbrief 18/12/2019

Editie #3 van onze nieuwsbrievenreeks is woensdag 18 december 2019 uitgekomen. Heeft u deze niet ontvangen maar wilt u deze wel lezen klik dan op onderstaande button. 

Nieuwsbrief Editie #3

Meer over: Nieuwsbrief 18/12/2019

NBBU Cao via App

De NBBU Cao is nu ook via app inzichtbaar.

Meer over: NBBU Cao via App

GJ Event

SAVE THE DATE

GJ Event ‘Wet Arbeidsmarkt in Balans’ 26-09-2019

Nieuwsbrief omtrent het event

Meer over: GJ Event

Wet Arbeidsmarkt in Balans (Verkort: WAB)

Het zijn bijzondere tijden. Nog geen drie jaar na de invoering van de Wet werk en zekerheid (WWZ) lanceerde het kabinet plannen voor alweer een nieuwe wet, die de arbeidsmarkt nog beter moet reguleren. Of liever gezegd: repareren, want uit onderzoek blijkt dat de WWZ niet goed werkt.

Meer over: Wet Arbeidsmarkt in Balans (Verkort: WAB)

Heeft u al eHerkenning aangevraagd?

Met eHerkenning regelt u online zaken met de overheid. Nu kunt u nog inloggen op het werkgeversportaal met uw UWV-account of met eHerkenning.

Meer over: Heeft u al eHerkenning aangevraagd?

GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment slaan handen ineen

GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment gaan officieel samenwerken op het gebied van personeelsdiensten. Dat maken de directies van de ondernemingen op 6 augustus officieel bekend.

Meer over: GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment slaan handen ineen

Afleveringen Joshi on Tour

Alle afleveringen van Joshi on Tour vind je hier. Veel kijkplezier en vergeet natuurlijk niet te abonneren op ons kanaal. Iedere week neemt Joshi je mee naar de vacatures/jobs in de regio. Wil jij precies weten vanuit medewerkers van een bedrijf wat de functie inhoud? Blijf dan kijken!

Meer over: Afleveringen Joshi on Tour

Nieuwsbrief 14/07/2019

Editie #2 van onze nieuwsbrievenreeks is zondag 14 juli 2019 uitgekomen. Heeft u deze niet ontvangen maar wilt u deze wel lezen klik dan op onderstaande button. Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief klik dan hier.

Nieuwsbrief Editie #2

Meer over: Nieuwsbrief 14/07/2019

Introductie 'de Toekomst'

Om aan alle verwachtingen van de toekomst te kunnen voldoen verdiept GJ Personeelsdiensten zich steeds verder in nieuwe ontwikkelingen op de markt. Niet alleen voor onszelf maar ook voor jullie.

Meer over: Introductie 'de Toekomst'

UWV Partnership!

Er is een samenwerking ontstaan tussen het UWV Den Haag en GJ Personeelsdiensten.

Meer over: UWV Partnership!

Nieuwsbrief 14/05/2019

Even voorstellen...

GJ Personeelsdiensten komt met nieuwsbrieven over de diensten en de verandering in wet- en regelgeving. Wil jij je abonneren op onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Nieuwsbrief Editie #1

Meer over: Nieuwsbrief 14/05/2019